Zaha szívesen visszatérne az Old Traffordra

A korábbi United játékos hajlandó lenne visszatérni az Old Traffordra, amennyiben ajánlatot tesz érte az egykori csapata.


Néhány napja az angol értesülések arról számoltak be, hogy Wilfried Zaha biztosan távozni fog a nyár folyamán a Crystal Palace-tól, ezzel egyidejűleg meg is kezdődtek a találgatások a jövőjét illetően.

 

A mai lapok pedig már arról szólnak, hogy a 26 éves játékos hajlandó lenne visszatérni a Manchester Unitedhez, amennyiben az ajánlatot tesz érte.

 

A Palace viszont 100 millió font alatt semmiképp sem szeretne megválni a remekül teljesítő szélsőtől. Az Arsenal és a Borussia Dortmund is a kérők között lehet, viszont a kivásárlási árát egyik sem hajlandó megfizetni.

 

Az Arsenal állítólag Zaha helyett a Bournemouth játékosával, Ryan Fraserrel szeretné megerősítené a bal szélét.

 

A szélső 2013-ban érkezett 10 millió fontért a Unitedhez Sir Alex Ferguson utolsó igazolásaként [érdekes, hogy egyszer sem játszott a skót irányítása alatt, tehát Ferguson egyértelműen a jövőnek vette - a szerk.] viszont azonnal kölcsönbe is került a Cardiff csapatához, majd végleg visszatért a Crystal Palace-hoz, miután nem sikerült állandó helyet kiharcolni sem David Moyes, sem Louis van Gaal irányítása alatt.

 

 

Egy Telegraph-nak adott 2015-ös interjújában Zaha elmesélte, hogy kiközösítettnek érezte magát a Unitednél, ráadásul a játéklehetőség hiányában hatalmas frusztráció is volt benne.

 

A fenti említett két edző távozása után pedig egész más lehet az elefántcsontparti játékos helyzete az Old Traffordon, amennyiben megadatna neki újra a lehetőség.

 

A támadó kijelentette, hogy egy nagyobb klubban szeretne szerepelni, valamint nagy ambíciója, hogy az európai kupasorozatokban szerepeljen, miután úgy érzi, mindent megtett a jelenlegi csapatáért, amit csak lehetett.

 

A játékossal csupán egy gond van, mégpedig a hatalmas kivásárlási ára. A hírek szerint bár a Palace 100 milliót szeretne érte, egy 70 milliós ajánlatra is simán rábólinthatnak - viszont ez az összeg sem kevés.

 

Zaha szerződése 2023-ban jár le a jelenlegi csapatánál, miután a tavalyi évben hosszabbított, amely értelmében ekkorára nőtt a kivásárlási ára.

 

Ezek fényében tehát a Palace minden bizonnyal elfogadna egy 70 millió fontos ajánlatot is a távozni kívánó szélsőért cserébe, aki szívesen visszatérne a Manchester Unitedhez. Viszont a Vörös Ördögök eddig még semmilyen lépést nem tettek ennek érdekében, csupán a távozása óta folyamatosan figyelemmel kísérik az egykori játékosuk teljesítményét.


Telegraph

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!