Strootman érkezhet kölcsönbe

A Sky Sports mai értesülései szerint a Manchester United, az Everton és a West Ham is harcban van a Marseille középpályásáért.


A 29 éves Kevin Strootman David Moyes és Louis van Gaal irányítása alatt is szóba került a Vörös Ördögökkel, az effajta hírek pedig ismét szárnyra keltek.

 

A holland játékos az elmúlt nyáron igazolt a Marseille-hez a Romától, 23 millió fontért. Az egész szezon során remekül helytállt a középpályán, viszont a francia csapatnak csökkentenie kell a költségeit, hiszen jelenleg is hatodik helyen állnak a bajnokságban, egy fordulóval a szezon vége előtt.

 

 

A Manchester Unitednél a nyár folyamán valószínűleg nagy mozgások várhatóak a játékosokat illetően, főként fiatal játékosokkal szeretné Ole Gunnar Solskjaer erősíteni a keretet, viszont jól jöhet egy-két tapasztalt játékos is a keretben.

 

Ed Woodward nemrég kijelentette, hogy a klub minden anyagi támogatást megad Olénak és a stábnak, akik már el is kezdték a játékosok felkutatását.

 

A United mellett egyébként az Everton és a West Ham is szívesen látná Strootmant. A liverpooliak menedzsere, Marco Silva a támadósorban és a középpályán szeretne erősíteni. A londoniak vezetője, Manuel Pellegrini is szintén a középső pozíciókat tartja a csapat gyengéjének, tehát ők is szemet vethetnek a Marseille játékosára.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!