Ole: Nem lesz több kifogás

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer maximálisan elkötelezett, hogy a klub kispadján eltöltött első öt, csalódással teli hónapja után a 2019/20-as szezont a lehető legmagasabb fordulatszámon kezdjék.


A nyári, Kristiansund elleni felkészülési mérkőzés hivatalos oslói bejelentésekor Solskjaer arról beszélt, már alig várja, hogy a július 1-én kezdődő felkészülési időszakban nyomot hagyjon csapatán.

 

A norvég menedzser elmondása szerint az a tény, hogy az előző szezon nem a tervezetteknek megfelelően sikerült, csak még inkább ambicionálja arra, hogy helyére tegye a dolgokat az Old Traffordon.

 

"Csak öt hónapja vagyok itt, de több energiát lehet abból meríteni, ha jut egy kis idő a pihenőre, az pedig szomorú, de igaz, hogy abból is plusz erőt lehet kovácsolni, ha minden ellened van" - kezdte a MUTV-nek.

 

"Több energiád lesz, mert eltökéltté válsz, hogy jobb csapatként és edzőként térj vissza, segítsd a játékosokat, és még jobbá válj. Nem kell bolondnak nézni, jó érzés nyerni. De ha olyan szezont produkálsz, mint amilyen nekünk volt, azután szerintem mindenki meg akarja mutatni, hogy mire képes, mert ők büszke játékosok, mi pedig büszke edzők vagyunk."

 

"Nem felejthetjük el az előző szezont. Tanulni kell a hibáinkból is. De többet akarunk tanulni abból is, hogy mi az, amit jól csináltunk."

 

 

Solskjaer arról is beszélt, hogy már "formálódik" elképzelése a felkészülési időszak menetrendjéről is.

 

"Természetesen, le fogunk ülni és végig fogjuk venni az erőnléti szakemberekkel és az edzőkkel, hogy készen álljunk, mire a naptár július 1-ét mutat majd. Nem lesz több kifogás."

 

"Mint tudják, a futballban soha nincsen szünet. Mindig ezen kell, hogy járjon az eszünk. Még akkor is, amikor hazámba, Norvégiába térek haza, akkor is meccseket nézek és elemzek a szezon végétől kezdve. Azt nézem, hogy mi az, ami jó volt és mi az ami nem."

 

"Én ilyen vagyok. Ez, hogy a futballal foglalkozhatok, a játékosok és a csapat fejlesztésén és azon gondolkodhatok, hogy miként fogunk készen állni, energiával tölt fel. Ez egy életstílus, így élünk. De egyéb dologban tudok egy kis szünetet tartani. Itthon lenni pihentető számomra, egy kicsit tudok szusszanni."

 

"De teljesen nem akarok kikapcsolni. A telefonomat kikapcsolhatom egy ideig, de az agyamat nem. Egy-két nap előfordulhat anélkül, hogy a futballon gondolkodnék, de természetesen hatalmas feladat vár ránk a következő szezonra való felkészülésben a játékosok és az edzések logisztikája tekintetében."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!