A United is érdeklődik Griezmann iránt

A legfrissebb értesülések szerint a Manchester United felvette a kapcsolatot az Atletico Madrid csapatával, Antoine Griezmann átigazolásával kapcsolatban.


Griezmann nemrég bejelentette, hogy biztosan távozik a spanyol csapattól, és ezidáig a Barcelona tűnt a legfőbb esélyesnek.

 

A hírek szerint a katalánok hajlandóak lennének kifizetni a 104 millió fontos kivásárlási árat a világbajnok támadóért.

 

Habár a Barcelona élénken érdeklődik a 28 éves játékos iránt, mégis átgondolják az ügyet, hiszen főleg a fiatalokra szeretnének építeni.

 

Ez a kétely esélyt adott a Unitednek arra, hogy felélénkítse érdeklődését a játékos iránt - az Independent szerint már fel is vették az Atleticóval a kapcsolatot.

 

 

A Barcelona mellett egyébként a Manchester City, a Real Madrid és a PSG is érdeklődik a játékos iránt - ebben természetesen az is közrejátszik, hogy nem sok csapat engedheti meg magának, hogy kifizessen ekkora összeget érte.

 

Ole Gunnar Solskjaer továbbra is a fiatal tehetségekben látja a United jövőjét, mégis nagy hasznát venné a tapasztaltabb labdarúgóknak is.

 

Emellett szól az is, hogy a Vörös Ördögök már régóta figyelik a támadó teljesítményét, és az elmúlt nyáron be is próbálkoztak érte, ám akkor megrekedtek a tárgyalások.


Daily Mail

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!