Daniel James első Unitedes interjúja

Daniel James első manchesteri interjúja során "szürreálisnak" nevezte a Manchester Unitedbe igazolását.


Daniel, üdvözlünk a Manchester Unitednél. Milyen érzés United játékosnak lenni?

Köszönöm. Számomra ez szürreális, de tényleg. Szerintem minden gyerek úgy nő fel, hogy egy napon a Manchester Unitedben szeretne játszani. Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer ellenük, ne adj Isten, velük együtt játszhatok, úgyhogy ez szürreális és már nagyon várom, hogy elkezdődjön. Már nagyon izgatott vagyok.

 

Forgószélszerű néhány évet tudhatsz magad mögött karrieredben. Ha visszatekintesz a történtekre, úgy tűnik számodra, hogy minden nagyon gyorsan történt?

Szerintem igen. Az előző szezonban nem gondoltam, hogy túlzottan sok lehetőséghez fogok jutni felnőtt szinten. Emlékszem, hogy az év kezdetén bementem a klubház egyik irodájába, ahol jeleztem, hogy szeretnék kölcsönbe menni, viszont közölték velem, hogy részese leszek a szezonban a felnőtt csapat keretének. Természetesen amikor egy ilyen szituáció után kijön az irodából az ember, akkor azt gondolja, 'igaz ez?', de az, hogy ennyi lehetőséghez juthattam, lenyűgöző. Remek hat hónap volt ez számomra - fantasztikus volt, hogy ennyi mérkőzést játszhattam a Swansea-ban és hogy bemutatkozhattam a walesi válogatottban is.

 

 

Miként jellemeznéd játékodat egy olyan szurkolónak, aki még nem látott a pályán?

Azt mondanám, hogy eléggé direkt a játékom. Nem olyan játékos vagyok, aki csak azt akarja, hogy nála legyen a labda és cselezhessen; szeretek a labda után is futni. Eléggé gyors vagyok.

 

Eléggé nagy és jó hatással lehetett rád az, hogy a válogatottban Ryan Giggs a szövetségi kapitány. Mennyire játszott ő szerepet abban, hogy ide írtál alá?

Igen, Ryannek elég nagy szerepe volt abban, hogy most itt vagyok. Természetesen ő volt az, aki lehetőséget biztosított számomra a Szlovákia elleni összecsapáson, az pedig lenyűgöző volt számomra, hogy már az első öt percemben gólt tudtam szerezni. Szerintem attól kezdve, hogy bízott bennem, illetve hogy elég sok mérkőzésen látott a Swansea-ban... elég sokat nyom a latban, hogy most itt beszélhetek. Természetesen megemlítette itt a nevemet és emiatt rengeteggel tartozom neki.

 

Volt már rá lehetőséged, hogy beszélgethess Ole Gunnar Solskjaerral arról, hogy miként tervezi a fejlődésedet, előremeneteledet?

Igen, már beszéltem vele mióta itt vagyok. Szerintem a következő néhány évre felvázolt ambíciói lenyűgözőek a klub tekintetében - olyan játékosokat akar, akik sikerre éhesek és képesek keményen dolgozni. Én hiszek abban, hogy egyike lehetek ezen játékosoknak. Keményen akarok dolgozni. Ez egy olyan kihívás, amelyet már nagyon várok.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!