A City és a United is 65 milliót kínálhat Maguire-ért

A Sky Sports értesülései szerint mindkét manchesteri alakulat egy 65 millió fontos ajánlatot készül tenni az angol védőért.


A Manchester City és a Manchester United is további tárgyalásokat folytat a Leicester City-vel Harry Maguire esetleges leigazolásával kapcsolatban, viszont a tárgyalások még korántsem értek a végső fázisokba.

 

Az angol védő állítólag boldog a jelenlegi csapatánál, tehát nem szeretne mindenáron eligazolni, de a jövőben mindenképp szeretne a Premier League legjobb hat csapatának egyikében játszani.

 

Emellett a Leicester sem szorult rá arra, hogy mindenáron meg kell, hogy váljon a játékostól, és úgy gondolják, hogy az átigazolás összege Virgil van Dijk árához közelinek kell, hogy legyen, akit a Liverpool 75 millió fontért - világrekordnak számító összegért - vásárolt.

 

 

Maguire az idei és az elmúlt nyáron is nagy hírnévnek örvendett, miután remekül teljesített a klubjánál és az angol válogatottban is.

 

Pep Guardiolán kisebb nyomás van a nyár folyamán, hiszen mindenképp angol játékosokkal kellene erősítenie a keretét a Premier League szabályzata miatt. Az egyik fő kiszemeltje pedig a szóban forgó játékos lehet.

 

Ole Gunnar Solskjaer pedig egy olyan projektbe kezdett a Vörös Ördögöknél, amelynek keretén belül fiatal brit játékosokkal szeretné teletűzdelni a csapatot, és a védelmet különösképp erősítenie kell.

 

Maguire 2017-ben igazolt a Rókákhoz a Hull City-től 17 millió fontért, amennyiben pedig túl kell adniuk a játékoson, akkor a Burnley védője, James Tarkowski érkezhet pótlásként a korábbi Premier League győztes csapathoz.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!