Kedvezőbb ajánlatot tett a United De Geanak

Kedvezőbb ajánlatot tett le a Manchester United David de Gea asztalára, hogy feloldja a felek között fennálló szerződéshosszabbítási patthelyzetet, tudta meg az ESPN FC.


A jelenleg érvényes manchesteri szerződése utolsó évében járó kapuvédő korábban már visszautasított egy öt évről és heti 350 ezer fontról szóló ajánlatot az Old Traffordon.

 

Az ESPN FC információ szerint a Vörös Ördögök vezetősége vonakodik attól, hogy De Gea - aki az elmúlt hat szezonból négyszer is kiérdemelte házon belül az év játékosa elismerést - legyen a klub legjobban fizetett játékosa, de most egy számára kedvezőbb ajánlatot tettek le az asztalra abban a reményben, hogy a 28 éves játékos hosszú távra elkötelezi magát. Úgy tudni, a tárgyalások jelenleg is folynak a felek között.

 

 

Amennyiben a friss ajánlatban nem tudnak megállapodni a felek, úgy De Gea január 1-től szabadon tárgyalhat Anglián kívüli klubokkal, a szezon végén pedig ingyen távozhatna az Old Traffordról.

 

Az ESPN úgy értesült, a Manchester Unitednél minden körülmények között megtartanák De Gea-t a nyáron, még akkor is, ha 12 hónappal szerződése lejárta előtt egy olyan ajánlatot kapnának a Paris Saint-Germaintől, ami túl jó ahhoz, hogy visszautasítsák.


ESPN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!