Rashford: Keményen dolgozunk a múlt hibáinak kijavításán

Marcus Rashford elmondása szerint a Manchester United játékosai minden korábbinál keményebben dolgoznak azért, hogy az előző szezon hibáit jóvá tegyék.


Ole Gunnar Solskjaer legénysége jelenleg az ausztráliai Perth városában tartózkodik a továbbiakban Szingapúrt és Kínát is érintő nyári felkészülési túrájuk első állomásaként, a játékosok pedig eltökéltek, hogy kijavítsák az előző, csalódást keltő Premier League szezont, amelyben csak a 6. helyen végeztek.

 

Bár Paul Pogba és Romelu Lukaku jövője körül nagy a bizonytalanság, Marcus Rashford azonban kijelentette, még soha olyan jó hangulat nem uralkodott az öltözőben mint most, Solskjaer első teljes szezonját megelőzően.

 

"Mindenki pozitív. Tudjuk, hogy az előző szezonban nem voltunk elég jók, de magunk mögött hagytuk és minden korábbinál keményebben dolgozunk azért, hogy ezúttal rendbe tudjuk tenni a dolgokat" - kezdte Rashford.

 

"Egyénileg és csapat szinten is vállalnia kell mindenkinek a felelősséget - ha ezt megtesszük, akkor jó eséllyel pályázhatunk a vágyaink és a céljaink elérésére."

 

"Az edzések eléggé kemények voltak eddig, de erre is van szükség és már most jobb erőnléti állapotban vagyunk ahhoz, hogy jól tudjunk teljesíteni a szezon során."

 

"Segít, hogy a menedzsernek mostanra már volt elég ideje ahhoz, hogy együtt dolgozzon velünk a pályán és új dolgokat tanultunk."

 

 

Rashford a múlt héten új, négy éves szerződést írt alá a klubbal, amely kapcsán a 21 éves játékos kijelentette, a klubhoz való elköteleződésében az motiválta, hogy visszajuttassa a Manchester Unitedet oda, ahova való - a Premier League trónjára.

 

"Mindig is az volt az egyéni célom, hogy visszajuttassam a klubot oda, ahol lennie kellene, az pedig tudvalévő, hogy a Manchester United kapcsán nem volt nehéz meghoznom ezt a döntést" - tette hozzá.

 

"A Manchester City és a Liverpool sikereivel ez még a szokásosnál is nagyobb kihívásnak ígérkezik, de mi nem vagyunk olyanok, akik ettől meghátrálnak, sokkal inkább beleállunk a feladatba."

 

"A múltban történtekkel már nem tudunk mit kezdeni, de csapatként előrébb kell lépnünk."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!