Raiola: Pogba nem tett semmi rosszat

Paul Pogba "nem tett semmi rosszat", illetve "tisztelettudó és profi" volt a Manchester Uniteddel a klubtól való távozási szándéka ellenére, állítja ügynöke, Mino Raiola.


Pogba, aki a Vörös Ördögök rekordigazolása, a hét folyamán elutazott a felnőtt csapat keretével Ausztráliába, ahol megkezdik felkészülési túrájukat.

 

Tette mindezt annak ellenére, hogy ügynöke a múlt héten lenyilatkozta, az Old Traffordon mindenki tisztában van vele, hogy Pogba távozni akar, a középpályás átigazolásának nyélbe ütése pedig "folyamatban van".

 

Most pedig Raiola védelmébe vette ügyfelét, míg a Unitedet pedig kérdőre vonta, hogy miért nem tettek valamit a francia középpályás érdekében, amikor kritikák kereszttüzébe került.

 

 

"A játékos semmi rosszat nem tett, tisztelettudó és profi volt minden létező módon" - kezdte Raiola a talkSPORTon megjelent közleményében.

 

"A klubnál már régóta tisztában vannak az érzéseivel. Szégyenletes, hogy bizonyos emberek a megfelelő információk hiányában csak kritizálni tudnak, emellett pedig sajnálatosnak tartom, hogy a klub nem tett semmit annak érdekében, hogy fellépjen ezek ellen."

 

"Remélhetőleg hamarosan sikerül kielégítő megoldást találni mindegyik fél számára."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!