Hivatalos: Rashford hosszabbított

A Manchester United örömmel jelentheti be, hogy Marcus Rashford új szerződést írt alá, amely értelmében 2023 júniusáig a klub kötelékében marad, és amely opcionálisan további egy évvel meghosszabbítható.


A 21 éves támadó 7 éves kora óta tartozik a Manchester United kötelékébe, ahol az akadémia ranglétráját végigjárva mutatkozhatott be a felnőtt csapatban. A Wythenshawe-ben született játékos fiatal kora ellenére már 170 tétmérkőzésen húzhatta magára a klub mezét, emellett pedig az angol válogatottban is szerepelt már 32 alkalommal.

 

Marcus Rashford:

"A Manchester United jelenti az egész életemet, mióta hét éves koromban a klubhoz kerültem. Ez a klub alakított engem játékosként és magánszemélyként egyaránt, úgyhogy számomra mindig nagy megtiszteltetés, amikor magamra ölthetem a csapat mezét."

 

"Szeretnék köszönetet mondani Ole-nak és edzői stábjának mindenért, amit értem tettek; ők egy tökéletes csapat, akiktől rengeteg mindent tanulhatok, miután szeretném folytatni fejlődésemet ahhoz, hogy újabb szintre léphessek."

 

"Mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy hozzásegítsem a klubot ahhoz, hogy visszajuttassam oda ahova való és elérjük azt a sikert, amelyet a szurkolóink megérdemelnek."

 

 

Ole Gunnar Solskjaer:

"Marcus generációja egyik legtehetségesebb angol játékosa. Ő egy kimagasló képességekkel rendelkező játékos; hihetetlen sebességgel és energiával van megáldva."

 

"Marcus ékes példája az akadémiánkban pallérozódó tehetségnek, az ő előmenetele pedig maga után vonja, hogy pontosan tudja, mit jelent a Manchester Unitedben játszani."

 

"Bár még csak 21 éves, Marcus már hatalmas tapasztalattal rendelkezik. Fantasztikus jövő áll előtte a klubnál és örömömre szolgál, hogy új szerződést írt velünk alá."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!