Solskjaer: A csapatomnak kell egy Robson

Ole Gunnar Solskjaer szerint az ő Manchester United csapatának szüksége van egy saját Bryan Robsonra ahhoz, hogy a klub "visszajusson arra a szintre, ahol korábban tartott".


Azt követően, hogy januárban eladták Marouane Fellainit, Ander Herrera pedig szerződése lejártával a nyáron ingyen távozott a Paris Saint-Germainhez, a Unitednél hiányposzt alakult ki a középpálya közepén - ahol Robson nevet szerzett magának az Old Traffordon. Ráadásul a távozását fontolgató Paul Pogba megtartása is kihívásnak ígérkezik a klub számára.

 

A nyári átigazolási szezonban hallani lehetett manchesteri részről a Sporting Lisszabon csapatkapitánya, Bruno Fernandes és a Newcastle fiatalja, Sean Longstaff nevét is középpályás erősítési tervként, de a Sky Sports News úgy tudja, hogy egyikük kapcsán sincs közel a megegyezéshez a United vezetősége.

 

Solskjaer egy felkészülési túrájuk perthi állomásának keretében tartott szurkolói eseményen beszélt arról a United egykori csapatkapitánya, Robson társaságában, hogy felismerte középpályájuk gyengeségét, de szerinte a klub saját nevelésű fiataljai megoldást jelenthetnek a problémára.

 

"Újra győznünk kell" - kezdte a norvég menedzser.

 

"Egy új csapat építésének útján járunk jelenleg. Új edzői stábunk is van."

 

"Én nagyon hiszek ebben a klubban és ebben a projektben. Fantasztikus ennek a klubnak a menedzserének lenni. Ez a klub maga a történelem, amelynek mindennap a részese lehetek."

 

 

"Játékosként soha nem ért az a megtiszteltetés, hogy együtt játszhattam volna Robboval, de olyan játékosra van szükségünk a csapatban, mint ő."

 

"Azt várjuk, hogy a fiatalok feljebb tudnak lépni, mivel rengeteg izgalmas játékosunk van és biztos vagyok benne, hogy az előttünk álló évek során a legjobbat hozhatjuk majd ki belőlük."

 

"Van mellettük néhány tapasztalt fő is, akikben még van néhány év."

 

"Ezzel az eleggyel képesek lehetünk visszajutni oda, ahol korábban tartottunk, ez biztos."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!