Hárman csatlakoznak a túrázó kerethez

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer megerősítette, hogy Dean Henderson, Matteo Darmian és Fred személyében három játékossal bővül csapata túrán résztvevő kerete.


A Vörös Ördögök július 8. óta edzőtáboroznak az ausztráliai Perth városában, ahol jelenleg a szerdai Leeds United elleni összecsapásra készülnek.

 

Solskjaer legénysége csütörtökön a felkészülési túra második szakaszában Ázsiának veszi az irányt, ahol a hétvégén már az Internazionale lesz az ellenfelük a Singapore National Stadiumban.

 

A United perthi edzőbázisán tartott sajtótájékoztatóján Ole-t arról kérdezték, tud-e új információval szolgálni az eddig hiányzó játékosok kapcsán és hogy mikor csatlakoznak társaikhoz.

 

"Meghosszabbított távolmaradásukat követően Szingapúrban csatlakoznak majd hozzánk" - kezdte a menedzser újságírói kérdésre válaszolva.

 

"Úgyhogy onnantól kezdve már számíthatok Dean, Fred és Matteo játékára is."

 

Fred esküvője miatt maradt távol a csapat felkészülési túrájáról

 

Amikor Solskjaer 28 fős túrára utazó kerete július 7-én hivatalosan bejelentésre került, Fred és Darmian családi okokra hivatkozva maradt ki a nevezettek közül.

 

Henderson az előző szezont a Sheffield Unitednél töltötte és miután az angol U21-es válogatottal részt vett a korosztályos Európa-bajnokságon, július elején a Vörös Ördögök felnőtt csapatával kezdve meg a felkészülést.

 

Az először bejelentett túrára utazó keretbe nem jelölték, de most úgy tűnik, hogy csatlakozhat társaihoz Ázsiában.

 

Ezáltal ötre növekszik majd a kapusok száma, ugyanis David de Gea, Sergio Romero, Lee Grant és Joel Pereira már most is napról-napra dolgozik erőnléti állapota fejlesztésén Ausztráliában.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!