De Gea csapatkapitány lenne

David de Gea elmondása szerint szívesen lenne a Manchester United csapatkapitánya, miután hosszabb távra is elkötelezte magát a klubhoz.


De Gea, akinek jelenleg érvényes szerződése a következő szezon végéig szól, egy új, hat éves megállapodást fog aláírni az Old Traffordon, amellyel a Sky Sports News értesülései szerint a világ legjobban kereső kapusává válik. A spanyol válogatott portás így heti 350 és 375 ezer font körüli összeget tehet majd zsebre.

 

Ole Gunnar Solskjaernak új csapatkapitány után kell néznie a nyár folyamán, miután az ezt a tisztséget korábban betöltő Antonio Valencia az előző idény végén távozott a klubtól, és elmondása szerint a Paul Pogba, Chris Smalling, Ashley Young és David de Gea alkotta négyesből valaki a legesélyesebb várományosa a karszalagnak.

 

A 2011-ben az Atletico Madridtól érkezett hálóőr most elmondta, készen áll arra, hogy nagyobb felelősséget vállaljon az Old Traffordon és Solskjaer fiatal csapatának élére álljon.

 

"Voltam már kapitány néhány mérkőzésen" - kezdte a 28 éves kapus.

 

 

"Természetesen lenyűgöző dolog egy olyan klub kapitányának lenni, mint a Manchester United és védelmezni a címerét."

 

"Leírhatatlan érzés, így természetesen nagyon, de nagyon boldogan lennék csapatkapitány."

 

"Ez a kilencedik szezonom itt és úgy érzem, hogy az egyik legtapasztaltabb tagja vagyok a keretnek."

 

"Meg kell ezt mutatnom a pályán is és segítenem kell a fiatalokat, hogy átérezzék, mit jelent a Manchester United. Ez nagyon fontos."

 

"Sokat kell fejlődnünk. Mi vagyunk a Manchester United; trófeákért kell harcolnunk."

 

"Ha magadon viseled a klub címerét, akkor tudnod kell, hogy azzal mi jár együtt - harc mindenért és a legjobb teljesítményt kell nyújtanod ahhoz, hogy újra csúcsra juttasd a csapatot."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!