United játékosok dominálnak az év csapatában

A szavazatok alapján négyen is bekerültek a legjobb tizenegy közé.


Tegnap este kiderült, ki lett az Év legjobb játékosa, legjobb fiatal játékosa, valamint hogy kik azok, akik az álomcsapatot alkotják.

Az Év játékosa díjra Nemanja Vidic kapott nevezést, de sajnos nem tudta folytatni Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney és Ryan Giggs négy éve tartó manchesteri uralmát, mivel a Tottenham szélsõje, Gareth Bale nyerte el ezt a címet, megelõzve az Arsenalos Samir Nasrit és a Man.City-s Carlos Tévezt.

 


A legjobb fiatal játékosok közé két Unitedes is bekerült, Javier Hernandez és Nani személyében. Ám végül egyikük sem tudott nyerni, hiszen az Arsenal kiválósága, Jack Wilshere kapta az elismerést, megelõzve az év játékosát, Gareth Balet. A harmadik helyen Chicharito végzett. Érdekes, hogy az a Nani, aki minden játékosnál több gólt és gólpasszt számlálhat idén, a dobogóra sem került.

Ennél több szerep jutott a Manchester United játékosoknak az év csapatában, hiszen négyen is bekerültek a tizenegybe. Edwin Van der Sar, Nemanja Vidic, Nani és Dimitar Berbatov alkotja a Vörös Ördögök különítményét.

A PFA legjobb csapata 2011-ben:

Edwin Van der Sar (Manchester United), Bacary Sagna (Arsenal), Ashley Cole (Chelsea), Nemanja Vidic (Manchester United), Vincent Kompany (Manchester City), Luis Nani (Manchester United), Samir Nasri (Arsenal), Jack Wilshere (Arsenal), Gareth Bale (Tottenham Hotspur), Carlos Tevez (Manchester City), Dimitar Berbatov (Manchester United).

 


fanatics

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!