Solskjaer reakciója a Spurs legyőzésére

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer elégedett volt gólszerzői, Anthony Martial és Angel Gomes teljesítményével a Tottenham Hotspur 2-1-es legyőzése alkalmával.


Kemény mérkőzés volt a Vörös Ördögöknek

"Igen, kemény volt, kemény munkára volt szükség. Nehezebbé tettük magunknak, mint amilyen volt. A második félidőben azt gondoltam, hogy nem tudtuk megfelelő mennyiségben birtokolni a labdát. Ha a középkezdés után 10 másodperccel már az ellenfél jöhet bedobással a szögletzászlónknál az nem túlzottan jó kezdés, nemde? Mi szerettünk volna irányítani, passzolni és birtokolni a labdát, de a játékosaim nehezítették meg maguknak a helyzetüket."

 

Anthony Martial jó benyomást tett

"Szerintem jól játszott. Néhányszor balszerencsés volt, amikor Andy [Pereira] kiugratta - például a ballábas lövésénél [ami kapufa lett]. Nem hiszem, hogy szabálytalan lenne, amikor ennyire közel helyezkedik a középhátvédhez. Szóval nagyszerű munka volt Anthonytól, elégedett vagyok a teljesítményével."

 

 

Néhány bátor becsúszás

"Igen, de ismétlem, hogy mi fel akarunk készülni a bajnokságra, annak pedig pontosan ilyennek kell lennie. Úgy éreztem, hogy nagyon kiélezett mérkőzés volt."

 

Gomes letette a névjegyét

"Nagyszerű gól volt Angeltől [Gomes] - remek válasz. Ez az apró srác nagyon éles és fényesen ragyog. Parádés befejezést láthattunk tőle, úgyhogy nagyon elégedett vagyok vele, mert már a felkészülési szezon első napjától nagyon jó formában van. Nagy reményeink vannak vele kapcsolatban. Minden szempontból nagyon jó túrát zártunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!