Maguire kihagyta a mai edzést, hamarosan megszülethet a megállapodás

Az angol hátvéd kihagyta a mai edzés a Leicesternél, betegségre hivatkozva.


A Sky Sports értesülései szerint Harry Maguire elmondta a Rókák vezetőségének, hogy az átigazolási ablak bezárta előtt távozni szeretne a csapattól. Az angol védő pedig Ole Gunnar Solskjaer fő célpontja lett a hátvédsor megerősítéséhez.

 

A United ügyvezető igazgatója, Ed Woodward továbbra is tárgyal a Leicesterrel, miután Solskjaer nyíltan kijelentette, hogy mielőbb szeretné Maguire-t a csapatba.

 

A Leicester viszont nem engedi el a játékost 80 millió font alatt - ez 10 millióval több, mint amennyit a Vörös Ördögök eddig ajánlottak érte.

 

Woodward néhány napja úgy döntött, hogy nem utazik el a csapattal az idei túrára, ugyanis az átigazolásokkal szeretne foglalkozni. A Sky Sports szerint pedig az ügyvezető igazgatón múlik a Maguire-üzlet létrejötte.

 

 

Hétfőn a Leicester City edzésén a klub csapatkapitánya, Wes Morgan arról beszélt a Sky Sportsnak, hogy mennyire örül, hogy Maguire-rel remek párost alkotnak:

 

"Korábban a középső védőknek nem volt lehetőségük a megszerzett labdát előre játszani. Ma már látható, hogy a védőknek van a legtöbb labdaérintésük" - mondta Morgan.

 

"Harry ezt egy másik dimenzióba emeli. Nehéz helyzetekben is képes erre, és a játékosok mellett is képes előrevinni a labdát. Jól passzol, viszont ami a legfontosabb, hogy kiváló védő is."

 

"Nagyon örülök, hogy együtt játszhatok vele a Leicesternél."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!