Hamarosan aláírhat a Monaco 16 éves tehetsége

A legfrissebb értesülések szerint a Manchester United körülbelül 10 millió euróért fogja szerződtetni a Monaco fiatal tehetségét, Hannibal Mejbrit.


Korábban úgy tűnt, hogy a Vörös Ördögök ingyen fogják megszerezni a fiatal játékost, viszont az RMC Sport tudósítója, Loic Tanzi szerint a Monaco nagyjából 10 millió eurót fog keresni a transzferen.

 

Az újságíró arról is értesült a játékos ügynöke, Rochild Dzabana mellett Mejbri ügyvédje is Manchesterben tartózkodik, hogy a következő órákban véglegesítsék a szerződés utolsó pontjait.

 

Nemrég Mejbri szülei és a Monaco között elég feszült volt a hangulat a játékos szerződését illetően, "a klub pedig korábban már megbüntette a játékost, tehát másodszor már nem lehetséges".

 

 

Ennek ellenére a Le Parisien lap értesülései szerint Mejbri szabadon tárgyalhat bármely csapattal, jelen esetben a Manchester Uniteddel.

 

Az ügy jelenleg a monacói bíróságon folyik tovább, ahol a klub "megpróbálja tovább folytatni a jogi vitát, hogy a bírósági ügyön keresztül hozzájussanak az átigazolási összeghez".

 

Az ügy végén a francia csapat nagyjából 10 millió euróval lehet gazdagabb, pont annyival, amennyit szerettek volna kapni a játékosért.


Sport Witness

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!