80 milliót fizetne a United Maguire-ért

A Sky Sports News értesülései szerint a Manchester Unitednél hajlandóságot mutatnak arra, hogy 80 millió fontot fizessenek a Leicester City-nek Harry Maguire-ért.


Amennyiben az üzlet valóban létrejön, úgy a felek világrekordot döntenének védőért kifizetett és kapott összeg tekintetében, amelyet jelenleg Virgil van Dijk tart, akiért a Liverpool 75 millió fontot sem sajnált átutalni a Southamptonnak 2018 januárjában.

 

Maguire, aki hétfőn betegségre hivatkozva hagyta ki csapata edzését, még négy évig érvényes szerződéssel rendelkezik, a Leicester City pedig egész nyáron azt a pozíciót vette fel, hogy a játékos nem eladó.

 

 

A 26 éves játékos ettől függetlenül továbbra is Ole Gunnar Solskjaer első számú célpontja, a norvég menedzser helyzetét pedig javíthatja, hogy Maguire állítólag közölte klubjával, hogy még a nyári átigazolási időszak augusztus 8-i zárása előtt távozni szeretne.

 

Viszont úgy tudni, a Rókák 90 millió fontot szeretnének az angol válogatott bekkért, amely információ továbbra is alátámasztja azt, hogy nincsenek lépéskényszerben a játékos eladását illetően.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!