Solksjaer: Több átigazoláson is dolgozunk

Ole Gunnar Solskjaer elmondása szerint a Manchester Unitednél továbbra is dolgoznak átigazolásokon az új szezont megelőzően, de elégedett a klub átigazolási tevékenységével a "nagyon kemény" piacon.


A Vörös Ördögök Daniel James és Aaron Wan-Bissaka megszerzését jelenthették be eddig hivatalosan, de úgy tudni, hogy továbbra is tárgyalásban állnak a Juventus támadójával, Paulo Dybalaval és a Leicester City védőjével, Harry Maguire-rel.

 

A Sky Sports News úgy értesült, hogy a United hajlandó 80 millió fontot fizetni Maguire-ért, míg a Sky Italia szerint pedig a Juventusszal elvben már megegyeztek egy Dybalat és Romelu Lukakut érintő csereüzletben.

 

"Jól nézünk ki" - kezdte Solskjaer a Sky Sports News-nak.

 

"Természetesen több ügyön is dolgoztunk a nyár folyamán, de ez soha nem egy könnyű folyamat."

 

"A klub nagyon jól végezte a dolgát ezen a nagyon nehéz piacon."

 

"Szeretnénk olyan kerettel megkezdeni a szezont, amilyenre vágyunk."

 

A Premier League átigazolási időszaka augusztus 8-án, azaz három héttel korábban zárul a többi nagy európai bajnoksághoz képest, Solskjaer szerint pedig az új időpont által jogosulatlan előnyhöz jut a többi európai klub.

 

 

"Ha jobban megnézem, szerintem ebben a kérdésben mi húztuk a rövidebbet" - tette hozzá.

 

"A bajnokságunk kezdetekor a többi klubnak még további három hete van arra, hogy a játékosaink körül sertepertéljenek."

 

"Nem hiszem, hogy ez jó lenne számunkra, egyáltalán nem."

 

A United felkészülési szezonját beárnyékolja Eric Bailly múlt heti, Tottenham Hotspur ellen összeszedett térdsérülése. A 25 éves bekk operációját követően várhatóan 4-5 hónapot lesz kénytelen kihagyni, de Solskjaer kijelentette, hogy sérülése nem lesz hatással átigazolási terveire.

 

"Nem, nem igazán."

 

"Eric sérülése nagy csapás számunkra. Volt már egy műtétje a nyár előtt, amely után keményen dolgozott, most pedig megsérült a másik térde is."

 

"Soha nem jó dolog, ha egy ilyen súlyos sérülést szenvedsz, de szerencsére a műtétet végző orvos elégedett volt a beavatkozás után és remélhetőleg rendben lesz, amikor visszatérhet."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!