Mourinho: Alulértékeltek a Unitedes sikereim

José Mourinho, a Manchester United korábbi menedzsere szerint a klubbal elért sikereit nem teljesen ismerik el.


A portugál szakember 2016-ban érkezett meg az Old Traffordra és vállalta el azt a "munkát, amit mindenki akar", első szezonjában pedig Ligakupát és Európa-ligát nyert a csapattal.

 

Elmondása szerint a 2017/18-as szezon bajnoki ezüstérmét sokkal nagyobb sikernek tartja, de elismerte, meglepődve tapasztalja az őt ért kritikákat és úgy gondolja, hogy az akkori eredmény sokkal több elismerést érdemelne.

 

 

"Leegyszerűsítve azt tudom mondani, hogy nem volt könnyű a Manchester Unitednél töltött időszakom. Mindig azt éreztem, hogy fantasztikus dolog volt megnyerni az Európa-ligát, nem úgy tekintettem rá, mint ahogyan az emberek hozzáálltak" - kezdte.

 

"A Premier League ezüstérmet még nagyobb sikernek értékelem, úgyhogy valószínűleg egy kicsit úgy érezhettem: 'Wow, jól dolgozom, mindent megteszek, de mégsem azt kapom, amit szerintem megérdemlek'."

 

"Az egyetlen dolog amit ígérhetek, hogy amikor meglesz a következő klubom és projektem, akkor olyan boldog leszek, hogy a lehető legnagyobb mosollyal az arcomon fogok besétálni az arról szóló sajtótájékoztatóra. Ezt ígérhetem."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!