Eriksen érkezhet Bruno Fernandes helyett?

A legfrissebb értesülések szerint a Manchester United a Tottenham középpályását próbálhatja meg leigazolni.


Az angol hírforrások szerint nemrég arról cikkeztek, hogy a Vörös Ördögök Christian Eriksent próbálhatják meg leigazolni a piac utolsó napjaiban.

 

A dán játékos nem hosszabbított a White Hart Lane-en, tehát a szerződése jövő nyáron lejár, ezért a Spursnek az elkövetkezendő napokban vagy a téli átigazolási időszak alatt túl kell adnia a játékoson.

 

Eriksen főként a Real Madridhoz szeretett volna igazolni, viszont a spanyolok inkább az Ajax tehetségét, Donny van de Beeket igazolnák le helyette.

 

Korábban a Juventus is érdeklődött a dán középpályásról, viszont az olaszok csak Paulo Dybala eladása után szeretnének valakit igazolni - Dybala pedig éppen a Uniteddel tárgyal.

 

 

Eddig úgy tűnt, hogy Bruno Fernandes útja egyenesen az Old Traffordra mutat majd, miután számtalan jel utalt arra, hogy biztosan távozik a Sportingtól. Ekkor jött a Tottenham, aki szívesen leigazolná a portugált, mégpedig Eriksen pótlására.

 

A United hierarchiája ez esetben inkább a Spurs játékosát preferálná, és meg szeretnének bizonyosodni arról, hogy a londoniak hajlandók-e megválni Eriksentől.

 

Habár a Vörös Ördögök ajánlata kecsegtető lehet bármely játékos számára, mégis Eriksen jelen pillanatban egy jobb helyzetben lévő csapatnál játszik, akik a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is előbb végeztek a Unitednél - habár ez reméljük változni fog az elkövetkezendő időkben.


Independent

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!