Mandzukic közel a Unitedhez

A legfrissebb hírek szerint a horvát játékos nagyon közel áll ahhoz, hogy a Manchester United játékosa legyen.


A különböző hírforrások nemrég arról értesültek, hogy Mario Mandzukic megegyezett a Vörös Ördögökkel a személyes feltételekről, amelyek értelmében 2022-ig lesz majd a csapat játékosa, emellett 6,2 millió fontot kereshet, amennyiben megszületik az üzlet - ez 35%-os növekedést jelent a Juventusos fizetéséhez képest.

 

A támadó minden bizonnyal Romelu Lukaku pótlására érkezik, aki jelenleg a Juventusszal tárgyal az esetleges csereüzletről, amelybe Paulo Dybalát is bevonták az olaszok.

 

A hírek továbbá arról is szólnak, hogy a Serie A bajnoka nagyjából 15 millió fontért érkezhet a Unitedhez, de akár részese lehet a Dybala-Lukaku csereüzletnek is.

 

 

A 33 éves játékos nemrég személyesen is beszélt a Juve menedzserével, Maurizio Sarrival, aki elárulta, hogy nem igazán tudná beleilleszteni őt a játékstílusába, ezért a horvát támadó örül a távozási lehetőségnek és beleegyezett az edző döntésébe.

 

A két klub jó kapcsolatának köszönhetően egyébként a United állítólag hajlandó lesz csökkenteni Lukaku árát, amennyiben sikerül megszerezniük Mandzukicot.

 

A transzfer állítólag "virtuálisan" már meg is született, de a véglegesítésre még várni kell.


Daily Mail

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!