Hivatalos: Maguire a Unitedé

A Manchester United örömmel jelentheti be Harry Maguire megszerzését a Leicester City-től.


Harry hat éves szerződést írt alá, amely opcionálisan plusz egy évvel meghosszabbítható.

 

A 26 éves angol válogatott játékos 2017-ben igazolt Leicesterbe, ahol 76 mérkőzésen 6 alkalommal tudott eredményes lenni.

 

Harry Maguire:

"Örömömre szolgál, hogy aláírhattam ehhez a nagyszerű klubhoz. Mindvégig nagyon élveztem a Leicesternél töltött időszakomat és szeretnék köszönetet mondani a klubnak, a szurkolóknak és mindenkinek az elmúlt két szezonban tanúsított fantasztikus támogatásukért. Mindazonáltal, ha a Manchester United kopogtat az ajtódon az egy lenyűgöző lehetőség."

 

"A menedzserrel folytatott beszélgetéseim alapján izgatott vagyok a csapattal kapcsolatos tervei és víziói okán. Egyértelműen látható, hogy Ole olyan csapatot kíván építeni, amely trófeákat nyerhet. Már nagyon várom, hogy találkozhassak az új csapattársaimmal és kezdetét vegye az új szezon."

 

 

Ole Gunnar Solskjaer:

"Harry manapság a legjobb belső védők közé tartozik és örömömre szolgál, hogy sikerült megszereznünk őt. Nagyszerűen olvassa a játékot és nagyon erős jelenléte van a pályán, amely azzal párosul, hogy nyomás alatt is nyugodt tud maradni. Jól tartja meg a labdát és mindkét tizenhatosnál megállja a helyét - szerintem a pályán és azon kívül is maximálisan illeszkedik az elképzeléseinkbe és a közösségünkbe."

 

"Nagyszerű személyiséggel rendelkezik, fantasztikus igazolás."

 

"Nagy örömmel köszöntöm Harryt a Manchester Unitednél és már nagyon várom, hogy együtt dolgozhassak vele az új szezonra való felkészülés jegyében."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!