Schmeichel: Lukakut el kellene adni

A Manchester United legendás kapusa, Peter Schmeichel szerint ha a klub a nyáron eladná Romelu Lukakut, az mindenki számára előnyös lenne.


Amióta Ole Gunnar Solskjaer kezei alatt nem első számú csatárként szerepelt, a belga pedzegette, hogy a Serie A-ba menne, ahonnan a Juve és az Inter már konkrét ajánlatot is tett a Vörös Ördögöknek.

 

Jelen pillanatban az Inter tűnik az egyetlen életképes kijáratnak a 26 éves támadó számára, ám a milánói klub egyelőre nem tudott megfelelő ajánlattal szolgálni.

 

Schmeichel - aki nyolc éven át védte a United kapuját - úgy véli, nehéz lesz Lukaku távozásával, de szerinte ha megtörténik, Solskjaer számára lehetővé válik, hogy azt játssza a csapata, amit szeretne látni.

 

"Ha van olyan játékosod, mint Lukaku, játszatnod kell őt bizonyos módon. Ő egy nagyon domináns játékos" - nyilatkozta a dán legenda a Sky Sports News-nak.

 

"Amikor Romelut teszed a pályára, megadott módon kell játszanod, de ha ő nem akar a klubnál játszani, az lehetővé teszi számodra, hogy egy más módot válassz a kívánt játékra."

 

"Úgyhogy ez egy lehetőség a klub számára, még ha nagyon szomorú is."

 

"Egyszer azt mondta: 'Nem akarok itt lenni.' Nem hiszem, hogy bárki számára előnyös, ha a maradásra kényszeríted. Biztos vagyok, hogy megoldódik a helyzet."

 

 

A Unitedet a napokban szóba hozták Paulo Dybalával és Christian Eriksennel is, ám Schmeichel szerint korábbi klubjának nem szabad belemennie üzletbe az utolsó pillanatokban.

 

"Azt gondolom, bármi, ami az utolsó napon történik - leszámítva azokat, melyek már folyamatban voltak - az pánikszerűen hat. Nem hiszem, hogy a Manchester Unitednek ilyen klubnak kellene lennie."

 

"Előre kell tervezed és tudnod kell, mit fogsz tenni a következő és az azutáni átigazolási időszakban!"

 

"A Man City már minden átigazolását lezárta, akárcsak a Liverpool. Verseny ez jelenleg, meg kell nézd, mit tesznek ők!"
 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Chelsea

Premier League 1. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!