Fred sokat köszön a menedzsernek

Fred menedzserét, Ole Gunnar Solskjaert méltatta, miután a norvég szakember engedélyezte neki, hogy a nyár során megházasodjon.


A brazil játékos része volt azon játékosoknak, akik július 1-én visszatértek az Aon Training Complex-be, és egész héten kemény munkát végeztek. Azonban amikor július 7-én kiderült, kik utaznak a felkészülési túrára, Fred nem szerepelt a keretben családi okok miatt. Később kiderült, egy előre lefoglalt eseményen kellett megjelennie...az esküvőjén.

 

Miután párja "bekötötte Fred fejét", a középpályás gyorsan csatlakozott a Unitedhez Szingapúrban, hogy folytassa szezon előtti felkészülését.

 

Még Ázsiában készült vele interjú, mely a szeptemberi Inside Unitedben jelenik majd meg. Abban elmondta, nagyon hálás Ole Gunnar Solskjaernak, hogy engedélyezte neki a szabadságot.

 

"Nagyon örülök, hogy megházasodtam és a Manchester Unitednek köszönöm, hogy aznap az egész családom együtt tudott lenni a feleségemmel" - magyarázta Fred. "Nagyon fontos nap volt az nekem, mindannyiunknak, nagyon örülök."

 

 

"Volt egy beszélgetésem Mr. Oléval, nagyon megértő volt. Nagyon figyelt arra, mik az igényeim és elmehettem az edzésekről, hogy megházasodjak. Kicsit későn csatlakoztam a csapathoz, de előtte már edzettem, úgyhogy éles vagyok."

 

Saját bevallása szerint a 26 éves középpályás kihívásokkal teli első szezont élt meg az Old Traffordon, mely során 26 alkalommal szerepelt és egy gólt szerzett. Az angol focihoz való alkalmazkodás nehéznek bizonyult.

 

Később azonban javult teljesítménye és a szurkolóktól is elismerő szavakat kapott, különösen a PSG elleni, Franciaországban lejátszott találkozón, valamint az Arsenal elleni, londoni összecsapáson látottak után.

 

Miután az első két győzelmet kihagyta a felkészülési szezon alatt, Fred a következő négy győzelem mindegyikén szerephez jutott. Úgy érzi, fitt, sokkal tapasztaltabb és készen áll, hogy lenyűgözően teljesítsen a 2019/20-as szezon során.

 

"Első szezonom kicsit nehéz volt" - mondta. "Az első év mindig nehéz kicsit, az alkalmazkodás éve, ráadásul olyan szezonban, ami a Premier League szempontjából nem volt valami fényes nekünk."

 

"De immár sokkal inkább hozzá vagyok szokva a bajnoksághoz és keményen dolgozom. Beszéltem a menedzserrel és a stábbal, és ez a szezon jobb lesz, mint az előző. Biztos vagyok abban, hogy sikeres lesz."

 

A dél-amerikai játékos szeretne játszani a vasárnapi, Chelsea elleni bajnoki nyitányon, izgatottan várja az Old Trafford közönségét, amely tovább támogatja a fejlődését.

 

"Nagyon örülök annak a szeretetnek, amit a szurkolók felém mutattak, nagyon szeretem őket. Mindig arra törekszem, hogy a lehető legjobbat nyújtsam, amikor felveszem a United mezét, hogy a drukkerek kedvére tegyek, mert megérdemlik, megérdemlik a szeretetünket és a sikereket."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Chelsea

Premier League 1. forduló ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!