Mata blogja: Újult remény

Az új szezon alatt is minden hétfőn új blogbejegyzéssel jelentkezik Mata, melyben a héten történtekről ír. Ezúttal a Chelsea elleni szezonnyitó volt írása fókuszában.


Üdv mindenkinek,

 

Köszöntök mindenkit újra itt :-). Elrajtolt a Premier League új szezonja (számomra már a kilencedik) és ahogy a szezon ezen szakaszában mindig, most is újult reményekkel vágunk neki.

 

A klubbal megkötött új szerződésem aláírása (nagyon köszönöm a kedves üzeneteket, nagyon különleges és egyedi érzés egy ilyen klub részesének lenni és soha nem akarom, hogy ez az érzés befejeződjön) és egy, a szó minden értelmében pozitív felkészülési szezon után tegnap megkezdtük a bajnoki szereplésünket is, méghozzá nagy lendülettel.

 

Igaz, hogy a végeredmény valószínűleg túlontúl hízelgő a pályán látottakhoz képest, de az általános érzésünk az, hogy nagyszerű második félidőt produkáltunk, a góljainkat pedig kulcsfontosságú pillanatokban szereztük. A Chelsea jól kezdett, dominált és voltak helyzeteik, de a végén mi tartottuk otthon a három pontot, nem kaptunk gólt és még számos pozitívum akadt. Például Harry, Aaron és Daniel (aki gólt is szerzett) debütálása. Nagyon gyorsan alkalmazkodtak a csapat többi tagjához és biztos vagyok benne, hogy nagy segítségünkre lesznek. Ez volt a tökéletes mód arra, hogy megkezdjük a szezont, a hangulat pedig fantasztikus volt az Old Traffordon, mint mindig. Remélhetőleg még számos ehhez hasonló délutánt élhetünk át együtt az elkövetkezendő hónapokban.

 

 

A pályától eltávolodva és mielőtt elköszönnék, szeretnék ismét köszönetet mondani azért, hogy támogatjátok a Common Goal mozgalmunkat. Pernille Harder és Magda Eriksson csatlakozásával már több, mint 100 futballista, klubok, edzők, szurkolók és más szervezetek alkotják a közösségünket, amelyben hisszük, hogy a futball értékével jobbá tehetjük a világot. Nemrég ünnepeltük fennállásunk 2. évfordulóját és nagyon büszkének érezzük magunkat mindenért, amit tettünk, mindezek felett pedig izgatottak vagyunk azt illetően, hogy mi minden vár még ránk.

 

Mára ennyi lett volna, remélem nagyszerű hetetek lesz.

 

Ölelés,

 

Juan


JuanMata8.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!