Korai csapathírek a bajnoki előtt

A szezon első idegenbeli bajnokija előtt Ole Gunnar Solskjaer menedzsernek kellemes gondjai adódnak, hiszen el kell döntenie majd, kik szerepeljenek a Wolverhampton ellen.


A Chelsea elleni, 4-0-s siker után Ole fontolóra veszi majd, vajon ugyanazt a kezdőcsapatot küldje ki a pályára a Molineux Stadiumban, mely meggyőző teljesítménnyel küldte haza Frank Lampard gárdáját a hétvégén.

 

A két nyári igazolás, Harry Maguire és Aaron Wan-Bissaka lenyűgözően szerepeltek bemutatkozásuk alkalmával, végig a pályán voltak, míg Marcus Rashford és Anthony Martial kiválóan vezette előre a csapatot és megérdemelten nyitották meg a gólcsapokat az új szezonban.

 

A főnök egyik sarkalatos kérdése lehet, hogy a hétvégi harmadik gólszerzőt, Daniel James-t beteszi-e a kezdőbe.

 

A 21 éves szélső Andreas Pereirát váltotta és hét perccel később megszerezte első manchesteri találatát. A walesi játékos ráadásul a leggyorsabb sprintet mutatta be a találkozón, 33,51 km/h-val száguldott egy igen bátorító szereplés közben.

 

Scott McTominay , aki vasárnap Paul Pogba mellett kezdőként szerepelt a középpályán, csodásan játszott áprilisban, amikor a csapat legutóbb a Wolves otthonában lépett pályára. Akkor szerezte első gólját a felnőtt csapatban és remélhetőleg megismétli nagyszerű produkcióját, bár bízik abban, hogy ezúttal jobb eredménnyel, mint a 2-1-es vereség.

 

 

Fred - aki szintén a Farkasok ellen szerezte első gólját manchesteriként - kihagyta a Chelsea meccset, de a keretben lehet ezúttal, míg Alexis Sanchez keményen dolgozik erőnléti állapotán azután, hogy később csatlakozott a csapathoz, hiszen a nyáron a Copa Americán vett részt.

 

Matteo Darmian nem játszott sem vasárnap, sem a hat felkészülési találkozón, de szerda reggel ott volt a többiek mellett az edzésen.

 

Ami a sérülteket illeti, Eric Bailly és Tim Fosu-Mensah hosszabb kihagyásra kényszerültek. Bailly a Tottenham elleni, felkészülési meccsen sérült meg, ami után meg is műtötték, míg Fosu-Mensah térdműtétjéből lábadozik még.

 

Kedden pedig kiderült, hogy Joel Pereira a szezon végéig a skót Hearts csapatához kerül kölcsönben.

 

 

MI A HELYZET A WOLVERHAMPTONNAL?

 

A Wanderers ma este az Európa-liga selejtezőjében az FC Pyunik gárdájával játszik. Az előző héten Örményországban 4-0-ra győzni tudott az angol alakulat, így Nuno Espirito Santo rotálhatja csapatát, figyelve a hétfő esti bajnokira is, így az új játékosuk, Patrick Cutrone bemutatkozhat ma.

 

Jesus Vallejo - aki a Real Madridtól érkezett kölcsönbe a nyáron - előző csütörtökön a padon ült, ám pályára léphet, míg a fiatal Bruno Jordeo és Pedro Neto is a United ellen várhatnak játékperceket.

 

A Farkasok a tavalyi hetedik helyük után szinte együtt is maradtak, sérültek sem nehezítik a helyzetet.

 

A két edző várhatóan a pénteki sajtótájékoztatókon fog frissebb hírekkel szolgálni.
 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!