Lukaku: Nem én szivárogtattam ki a távozásomat

Romelu Lukaku kritizálta a Manchester Unitedből való távozásának kezelését, mivel szerinte "hülyének nézték, pedig tudják ki szivárogtatott".


A belga válogatott csatár a nyár folyamán körülbelül 73 millió fontért tette át székhelyét az Internazionale együtteséhez, miután kikerült Ole Gunnar Solskjaer kegyei közül.

 

Az NBA-ben szereplő New Orleans Pelicans sztárja által vezetett LightHarted Podcast with Josh Hart még azelőtt felvett adásában, hogy Olaszországba költözött volna, Lukaku így nyilatkozott:

"Rengeteg információ hangzott el és látott napvilágot, amelyek kapcsán nem éreztem védve magamat."

 

"Úgy éreztem, hogy rengeteg olyan pletyka kering, hogy 'Rom odaigazol' vagy 'Ők nem akarják Romot', viszont senki nem állt elő ezeknek a cáfolatával."

 

"Ezek legalább három-négy hétig tartottak. Arra vártam, hogy valaki lépjen elő és állítsa le ezeket. De ez nem történt meg."

 

 

"Volt ezzel kapcsolatban beszélgetésem velük, ahol közöltem, hogy jobb lenne, ha elválnának útjaink. Ha nem akartok megvédeni valakit, akkor ilyen pletykák kerülnek elő. Csak azt akartam, hogy annyit mondjanak, 'Rom meg fog harcolni a helyéért', de ez négy-öt hónap alatt sem történt meg."

 

"Minden arról szólt, hogy 'ő menni akar, nem érdemli meg, hogy itt legyen'. Nos rendben, így már tényleg menni akarok. Mindig van harc egy adott pozícióért csapaton belül, de emellett az is fontos, hogy olyan helyen legyél, ahol az emberek azt akarják, hogy maguk között tudhassanak."

 

"Ha boldog vagy, akkor megtalálod az utadat, nem számít, hogy a kispadon ülsz vagy a kezdőcsapatban kapsz helyet. De nekem senki nem mondta el, hogy mi a helyzet, úgyhogy nekem volt két-három hetem, amikor csak ültem és néztem, hogy mi ez a sok sz**, ami a médiából jön. Hogy ki szivárogtatta ki? Nem én. Nem is az ügynököm. Egyszer csak a semmiből előkerülve láttam meg én is a telefonomon."

 

"Közöltem velük, hogy nekem nem jó olyan helyen lenni, ahol nem akarják, hogy ott legyek. Nem vagyunk buták. Hülyének néztek, pedig nem vagyunk azok és tudjuk, hogy ki volt az, aki szivárogtatott. Megmondtam nekik, hogy így nem lehet dolgozni, úgyhogy számomra jobb, ha most távozok."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!