Borthwick-Jackson újra kölcsönben

A Manchester United védője, Cameron Borthwick-Jackson kölcsönben a Tranmere Rovers együttesét fogja erősíteni a 2019/20-as szezonban.


A 22 éves saját nevelésű játékos ezzel újabb értékes tapasztalatokra tenne szert felnőtt szinten és folytatná fejlődését a birkenheadi klubnál, amely jelenleg a harmadosztályban szerepel.

 

Ez lesz a negyedik alkalom karriere során, hogy a baloldali védőjátékos kölcsönben szerepel, korábban ugyanis ideiglenesen a Wolverhampton Wanderers, a Leeds United és a Scunthorpe United is otthonául szolgált.

 

 

A manchesteri születésű, a klub akadémiáján pallérozódott játékos eddig 14 alkalommal viselhette a Vörös Ördögök felnőtt csapatának mezét, amelyek közül mindegyiket a 2015/16-os szezonban regisztrálhatták a statisztikusok.

 

Ezzel Borthwick-Jackson lett a kilencedik United játékos, aki a következő szezonra kölcsönbe került Kieran O’Hara (Burton Albion), Dean Henderson (Sheffield United), Alexis Sanchez (Internazionale), Chris Smalling (AS Roma), Alex Fojticek (Stalybridge Celtic), Joel Pereira (Hearts), George Tanner (Morecambe) és Aidan Barlow (Tromso) után.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!