Lukaku: Jó döntés volt eligazolnom

Romelu Lukaku elmondása szerint a tökéletes pillanatban igazolt az Internazionale-hoz, amely megadta azt az "energiát és lökést", amelyre szüksége volt.


A 26 éves játékos öt éves szerződés keretében, 73 millió fontért hagyta el a Vörös Ördögöket a nyáron és költözött Olaszországba.

 

A belga válogatott csatár a Serie A első két fordulójában kétszer tudott eredményes lenni, és hiszi, hogy Milánóba igazolása friss motivációt fog számára biztosítani az Old Traffordon eltöltött két szezonját követően.


"Tudtam, hogy egy nagy-nagy csapathoz jövök majd játszani" - kezdte Lukaku a Sky Italianak.

 

"Oda, ahol az elvárások hihetetlenül magasak, a klub ambíciója pedig, hogy a megfelelő irányba haladjon."

 

"Úgyhogy ez volt a megfelelő lépés számomra. 26 évesen szerettem volna felfedezni egy másik olyan bajnokságot, amelyet szeretek, így ez volt a megfelelő döntés számomra."

 

"Mondtam is (Kwadwo) Asamoah-nak, hogy tényleg nagyon jó döntés volt ide igazolni, nekem pedig erre az energiára és lökésre volt szükségem."

 

 

Alexis Sanchez személyében az Inter kölcsönben újabb ex-manchesteri támadóval erősítette meg keretét a nyári átigazolási időszak során. Lukaku, aki 66 mérkőzésen 28 gólt szerzett a Unitedben, hiszi, hogy a chilei válogatott játékos nyújthatja azt az "extra szikrát", amelyre az Internek szüksége van.

 

"Alexis nagyszerű igazolás a keretünknek" - tette hozzá Lukaku.

 

"Mindenki mindig a legjobb játékosokkal akar egy csapatban lenni, de ő emellett nagyszerű személyiség is. Az öltözőnk tele van remek emberekkel és olyan játékosokkal, akik hajlandóak a csapatért dolgozni."

 

"Szóval ő nagy erősítés számunkra és remélhetőleg megtudja adni azt a kis extra szikrát a csapatnak, amire szükségünk van."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!