Hivatalos: Nevezett keret az Európa-ligára

Megerősítésre került a Manchester United benevezett kerete az Európa-liga 2019/20-as szezonjának csoportkörére.


A Vörös Ördögök az L-csoportban kezdik majd meg szereplésüket a 2016/17-es szezon során megnyert második számú európai kupasorozatban, ahol ellenfeleik majd az Astana, az AZ Alkmaar és a Partizan Belgrád lesznek.

 

Az őszi kupaszezont hazai környezetben, szeptember 19-én kezdi majd meg Ole Gunnar Solskjaer legénysége, amikor a kazah Astana lesz az ellenfelük az Old Traffordon.

 

A kupasorozat szabályai értelmében négy részre kell bontani a játékosok nevezési listáját: A-lista, saját nevelés, hazai nevelés és B-lista.

 

A B-lista névsora azért nem kerül feltüntetésre, mert arra korlátozás nélkül nevezhetőek saját nevelésű játékosok a sorozat ideje alatt. A B-listára kerülő játékosokra a név szerint nevezett 24 játékoson felül számíthat majd a manchesteriek menedzsere.

 

 

A-lista

Eric Bailly, Diogo Dalot, David De Gea, Fred, Daniel James, Matej Kovar, Victor Lindelof, Anthony Martial, Juan Mata, Nemanja Matic, Marcos Rojo, Sergio Romero

 

Saját nevelés

Jesse Lingard, Scott McTominay, Andreas Pereira, Paul Pogba, Marcus Rashford, Luke Shaw, Axel Tuanzebe

 

Hazai nevelés

Lee Grant, Phil Jones, Harry Maguire, Aaron Wan-Bissaka, Ashley Young

 

Az ifjú cseh kapus, Matej Kovar azért kapott helyet az A-listán, mert 2018-as januári érkezése okán még nem teljesítette annak a feltételeit, hogy a B-listán szerepelhessen.

 

Bár valójában a Southamptonnál nevelkedett, de Luke Shaw saját nevelésnek minősül, ugyanis ennek kritériuma, hogy 15 és 21 éves kora között 36 hónapot töltsön el a klubnál. A baloldali védő 2014 júniusában, 18 éves korában költözött az Old Traffordra.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!