Közös utazások Manchesterbe 2019/2020

Utazz velünk az Álmok Színházba és szurkolj élőben a legnagyobb rangadókon. A Fanatics csapata az eddig megszokott módon kínál utazásokat az idei menetrendből.
Irány Manchester!


A túrákat a több éve megszokott módon szervezzük és ahogy eddig, úgy idén is több mérkőzésből tudtok kedvetekre válogatni.

 

A jelentkezés módjában viszont változás történt, hiszen az idei évtől kezdve létrehoztunk egy elektronikus felületet, ahol tudtok jelentkezni a kiválasztott meccsre. A jelentkezéssel és fizetéssel kapcsolatos műveleteket automatizáltuk, hogy minél egyszerűbb legyen az ügyintézés.

 

Figyelem!!!

A jelentkezési felület csak akkor aktiválódik, ha be vagytok jelentkezve és előbb elvégeztétek a Szurkolói klub menüpont alatt található, Gold tagság regisztrációt.

Az utazásra való jelentkezésnek kizárólag a regisztráció, nem pedig a jóváhagyott tagsági szint a feltétele. A regisztráció elvégzése után azonnal lehetőség nyílik a jelentkezésre.

 

RÉSZLETES INFORMÁCIÓK ITT!

 

 

Részletes információk az oldal főmenüjében található Utazás címszó alatt találtok, vagy ITT

 

A jelentkezés előtt ne felejtsetek el regisztrálni a szurkolói klub Gold tagsági fokozatára, ha eddig ezt nem tettétek volna meg.

 

Tarts velünk és légy részese a szezon legnagyobb meccseinek a Fanatics kíséretében!


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!