Mourinho: Megérdemeltem a kirúgást

A portugál tréner véleménye szerint jogosan menesztették őt a Manchester Unitednél, de szerinte a jelenlegi csapat ugyanúgy szenved, akárcsak az ő irányítása alatt.


Jose Mourinho továbbá azt is hozzátette, hogy nem élvezi azt a focit, amelyet a Vörös Ördögök jelenleg Ole Gunnar Solskjaer irányítása alatt játszanak.

 

A Special One-t a tavalyi szezon közepén távolították el a United éléről, a szurkolók pedig abban reménykedtek, hogy ez jelentheti majd a csapat fellendülését.

 

Ennek ellenére a Solskjaer irányította United az idei szezonban csupán a Chelsea ellen szerzett egynél több gólt egy mérkőzésen.

 

"Nem én vagyok a megfelelő ember, akit erről kell kérdezni" - mondta Mourinho a Sky Sportsnak, amikor a Vörös Ördögök problémáiról kérdezték őt.

 

"Elég nagy hátrányban vannak. Nehéz erre válaszolni. Két szezont töltöttem ott, ahol sok pozitívumot tapasztaltam, azt éreztem, hogy tudnánk jó irányba is haladni, de a harmadik szezon nem igazán sikerült jól."

 

"Menesztettek, valószínűleg jogosan, hiszen felelős vagyok a dolgokért, mint menedzser, viszont a szomorú valóság az, hogy jelenleg rosszabbak, mint korábban."

 

"Ez pedig számomra egy szomorú dolog. Lehet, hogy az emberek azt gondolják, hogy élvezem ezt a szituációt, viszont egyáltalán nem."

 

 

A West Ham elleni vereséget követően sok szurkoló azt látja reális esélynek, hogy idén is a legjobb négy közé jutás lehet a United fő célkitűzése, mivel a trófeáért valószínűleg a Liverpool és a Manchester City fog ismét versenyezni.

 

A mai londoni találkozón Marcus Rashford is megsérült, amely azt jelenti, hogy a United valószínűleg csatár nélküli játsza a szerdai kupameccsét. Mourinho szerint a klubnak lehet, hogy még a legjobb hat közé sem sikerül majd bekerülnie az idei szezonban.

 

"Vannak olyan emberek a klubnál, akiket szeretek, ráadásul a szurkolókat is nagyon tisztelem, tehát ezért tényleg szomorú vagyok, amikor egy csapat 'unalmas', viszont unalmasan is lehet jó eredményeket hozni" - tette hozzá a portugál edző.

 

"Jelen pillanatban azonban semmit sem látok. Úgy gondolom, hogy ők egy nagyon nagy problémába fognak csöppenni, és valószínűleg nem csak a legjobb négy, hanem a legjobb hat is kérdéses lesz a számukra."

 

"Azt hiszem, hogy az idei csapat rosszabb mint a tavalyi."

 

A United szerdán a Ligakupában majd a Rochdale csapatát fogadja, majd hétvégén az Arsenal elleni összecsapás vár a Vörös Ördögökre.


Goal

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!