De Gea a csapattársakat kritizálta a vereség után

A mai napon a Vörös Ördögök 1-0-s vereséget szenvedtek a Newcastle United vendégeként, ezzel pedig már 15 pontos hátrányba kerültek a listavezető Liverpoollal szemben.


A Manchester United hálóőre, David de Gea a mérkőzést követően eléggé frusztráltan nyilatkozott a mai teljesítménnyel kapcsolatban, továbbá azt is hozzátette, hogy a Szarkák gólja "elfogadhatatlan" volt.

 

A hazaiak győztes gólját a debütáló, Matty Longstaff szerezte, a United pedig a 12. helyen várja majd a Liverpool elleni rangadót.

 

"Egy ép helyzetet sem dolgoztunk ki" - mondta De Gea a Sky Sportsnak a lefújást követően. "Jól védekeztünk. A csapatnak fel kell lépnie. Van egy pár fontos sérültünk, de ez nem lehet kifogás. Mi vagyunk a Manchester United, továbbra is keményen kell edzenünk, harcolnunk és meccseket nyernünk."

 

 

Az újságíró ezután rátért arra is, hogy a kapus szerint miben kellene fejlődnie a csapatnak a botrányos szezonkezdést követően. A spanyol a következőket mondta:

 

"Mindenben. Sok dologban kell fejlődni. Nem tudom, hogy mit mondhatnék. Továbbra is próbálkozni, harcolni, fejlődni kell, minden nap. Ez egy nehéz pillanat a számunkra."

 

A Newcastle győztes gólja egy kontra után született meg, amelyet a Vörös Ördögök szöglete után indítottak a hazaiak, De Gea pedig a társakat kritizálta, amiért az ellentámadás megtörténhetett.

 

"Ez a legnehezebb időszak, amióta itt vagyok. Nem tudom, hogy miért, sem azt, hogy mi történik. Elnézést a szurkolóktól. Továbbra is harcolni fogunk. Egy szögletet követően kaptuk a gólt, ugyan már. Egy ilyen nem történhet meg. Ez elfogadhatatlan."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!