Új mezszponzorral tárgyal a United

Számos nagy méretű vállalattal áll tárgyalásban a Manchester United a klub 2021-től kezdődő mezszponzorációja kapcsán, tudta meg a Sky Sports News riportere.


A jelenlegi, 2014-ben indult Chevrolet megállapodás hét évre több mint 450 millió font bevételi forrást jelent, ezáltal pedig jelenleg a világ legnagyobb ilyen jellegű szponzorációja.

 

Iparági források biztosra veszik, hogy a Vörös Ördögök új szerződése be fogja állítani vagy akár meg is haladja majd a jelenlegi összeget.

 

Körülbelül két héttel ezelőtt a Manchester United ügyvezető igazgatója, Ed Woodward egyértelműen kihangsúlyozta a szponzorációs bevételek fontosságát a játékoskeretbe való befektetés tekintetében.

 

 

A United egyik szóvivője csütörtökön pedig így nyilatkozott:

"A Chevrolet egy fantasztikus partner. A szponzorációs együttműködésünknek köszönhetően mindkét fél folyamatosan elérheti az általa kitűzött célokat és a továbbiakban is azon fogunk dolgozni, hogy a maximumot hozzuk ki belőle."

 

A jelenlegi Chevrolet szerződés meghaladja éves szinten a 47 millió fontot, amely így a duplája az AON-tól kapott korábbi mezszponzorációból származó éves bevételnek.

 

Az AON továbbra is támogatja egyébként a Manchester Unitedet, ugyanis az amerikai vállalat nevét viseli a klub edzőközpontja, nevük pedig megjelenik az edzőfelszereléseken is - amelyért éves szinten 17 millió fontot tesznek le az asztalra.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!