Friss hírek a Brighton meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer elárulta, mik a tervei a Brighton elleni bajnokira.


A Sirályok elleni hazai összecsapás lesz az utolsó a válogatott szünet előtt és lehetőséget ad a Vörös Ördögök számára, hogy a Partizan Belgrád elleni sikerre építve újabb győzelmet szerezzenek.

 

Scott McTominay és Harry Maguire kisebb rúgást kapott csütörtökön, a skót bokasérülése tűnik komolyabbnak.

 

Victor Lindelöf nem játszott a 3-0-s győzelemmel zárult találkozón, de hátproblémája kezd elmúlni és lehet, hogy vasárnap már pályára léphet, míg Luke Shaw, Axel Tuanzebe továbbra sem játszhat, akárcsak Paul Pogba, aki ebben a hónapban nem áll a menedzser rendelkezésére. Tim Fosu-Mensah és Eric Bailly műtétjük után lábadoznak.

 

Mikor arról kérdezték, ki térhet vissza sérülésből, Ole így felelt: "Remélhetőleg Scott. Remélhetőleg Victor, de nem tudom, mert nem edzett egész héten. A hátával van gond."

 

 

Egy játékos mindenképp kihagyja a bajnokit, ő pedig Ashley Young, aki öt sárga lapot gyűjtött össze így eltiltott. Brandon Williams egy opció lehet a bal bekk poszton, akárcsak Marcos Rojo, aki nagyon lenyűgözte a menedzsert csütörtökön.

 

"Vannak lehetőségeink. Nem fogom most elmondani a kezdőcsapatot. Ashley eltiltott és azt éreztem, erős, tapasztalt csapatra van szükségünk a Partizan ellen. Nyerni akartunk."

 

Az egyik poszt, amin versengés folyik, az a 10-es poszt, melyen Juan Mata remekelt a szerbek elleni összecsapáson. A spanyol támadó reméli, újra lehetőséget kap, a norvég szakember pedig megbeszélte vele, milyen hatással volt az EL-meccsre.

 

"Amikor Juannal a szerződésének hosszabbításáról beszéltünk, elmondtam neki, hogy nem fog minden mérkőzésen játszani. De fontos szerepe lenne abban, hogy újraformáljuk a csoport, a csapat kultúráját."

 

"Megkapja majd a saját meccseit. Játszani fog a Premier League-ben, játszani fog a kupában. Juan olyan típusú játékos, aki köré győztesek kellenek. Ma [csütörtök] este megkapta és úgy gondolom, sokkal jobb Juant láthatott mindenki."

 

A Brighton minden bizonnyal nélkülözni kénytelen Adam Webstert, Jose Izquierdot és Bernardót, ám Leandro Trossard újra bevethető számukra.

 

"Amikor a tavalyi évben átvettem a csapatot, nagyon hamar játszottunk a Brightonnal, egy igazán jó meccs kerekedett belőle" - mondta Solskjaer. "Szerencsénk volt, hogy nyertünk. Rengeteg focista, jó focista van ott, akik nagyon magabiztosak a labdával."

 

"A legutóbbi négy mérkőzésük alatt sokat fordult velük a világ. Már dominálnak, kézben tartják a mérkőzéseket. Még ha az Aston Villa ellen ki is kaptak, a kiállításig kézben volt a meccs nekik. Szóval az utóbbi négy meccsük mindegyikét győzelemként számolom."

 

"Rengeteg energiát be kell fektetnünk, nagyon jól kell nyomnunk, mert nem engedhetjük, hogy kényelmesen érezzék magukat az Old Traffordon."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!