Fred kulcsfigura lehet ma

Ole Gunnar Solskjaer abban bízik, hogy Fred ott folytatja a válogatott szünet után, ahol abbahagyta, ugyanis a brazil egyik legjobb formáját nyújtotta az utóbbi héten manchesteri színekben.


A középpályás nagy segítséget adott a csapatnak ahhoz, hogy legyőzzék a Brightont, most pedig az lesz a feladata, hogy ugyanezt tegye hétvégén a Sheffield United otthonában.

 

"Úgy vélem, megtalálta formáját és élvezi a játékot" - nyilatkozta Solskjaer a bajnoki előtti sajtótájékoztatón.

 

"Labdaszerzésben remek, kitartó és kreatív játékos."

 

Fred 2018 nyarán csatlakozott a Unitedhez, de nem volt mindig könnyű dolga Manchesterben. Azonban most beállíthatja rekordját, ugyanis ha pályára lép vasárnap, akkor megismétli eddigi leghosszabb sorozatát, mely egymás utáni meccseken történt szereplését illeti.

 

Azóta, hogy a Leicester City ellen csereként pályára lépve első PL-meccsét játszotta az idei szezonban, Fred minden bajnokin pályán volt, ráadásul a legutóbbi 9 fordulóból nyolc alkalommal kezdőként szerepelt.

 

"Fred jól kezdett, de utána nehéz időszakon ment át. Majd amikor én kerültem a padra, nagyon nehéz volt neki, de utána jó időszakot élt meg, most pedig megint nagyszerű periódusban van."

 

 

"Megmutatja, mit is látunk benne. Sokkal magabiztosabb, sokkal jobban hisz önmagában!"

 

"Új országba jött, egy új klubhoz, a világ legnagyobb klubjához. Tanulja a nyelvet, már jól beszéli az angolt, úgyhogy nem kell nagyon lassan beszélnem, ha vele beszélgetek. Láthatod az edzéseken is, hogy boldog."

 

Azáltal, hogy várhatóan Paul Pogba, Scott McTominay és Nemanja Matic sem játszik ma, Frednek jó alkalma lehet arra, hogy kulcsfigurává lépjen elő azzal a képességével, hogy labdát szerez, majd felpasszolja előre.
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Sheffield United - Manchester United

Premier League 13. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!