Januárban kölcsönjátékos érkezhet

Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United menedzsere elárulta, mik a tervei a januári átigazolási időszakban.


A szakvezető elmondta, a kölcsönvehető játékosok között keresgélne leginkább, hogy a szezon második felére erősítse csapatát.

 

Miután a nyáron leigazolta Aaron Wan-Bissakát, Harry Maguire-t és Daniel James-t, a jövő év elején a negyedik érkezőjét keresheti egy olyan időszakban, mely során hagyományosan nehéz top célpontokat leigazolni.

 

A három érkező kiválóan kezdte manchesteri pályafutását, ám a közelgő hazai és külföldi kihívások miatt erősítésre lehet szükség.

 

"Ez nem arról szól, hogy van X mennyiségű pénzösszegünk igazolásra" - jelentette ki a menedzser, mikor arról kérdezték, mekkora lehet a klub költségvetése a transzferekre.

 

"Játékosok vásárlása arról szól, hogy olyat igazolunk le, aki hosszú távon jó lesz a klub számára, nem csak 3-4 hónap erejéig. Ilyen játékosok elérhetők? Valószínűleg nem, mert januárban nem sok olyan klub van, mely eladna játékosokat. Talán egy vagy két kölcsönjátékos érkezhet, de ez nem pénz kérdés, ez a csapat segítéséről szól."

 

"Hosszú távon különböző pozíciókat figyelünk és a középpálya egy ilyen. Igen, nézünk középpályásokat!" - nyilatkozta még Ole a sajtótájékoztató korábbi szakaszában.

 

"Mindig vannak olyan típusú játékosok, akiket figyelünk, de nem fogok most leülni ide és kitárgyalni ezt."

 

 

A United kötött sikeres kölcsönszerződéseket a múltban, mint például Carlos Tevez és Henrik Larsson esete, de még várni kell, milyen üzletet hajt végre a klub 2020 elején.

 

Mint a legutóbbi átigazolásokból is kiderült, a Vörös Ördögök meggyőzőek, amikor a megfelelő ember elérhetővé válik, ám a médiában megjelenő, nevetségesen hosszú listák sokszor nem jelentenek hasznos útmutatót.
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Sheffield United - Manchester United

Premier League 13. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!