Terítéken az Old Trafford és Carrington ráncfelvarrása

Felülvizsgálja az Old Trafford és a carringtoni edzőkomplexum állapotát a Manchester United, amely eredménye akár a létesítmények átalakítása melletti döntés is lehet, erősítette meg a klub ügyvezető igazgatója, Ed Woodward.


A Unitedet tulajdonló Glazer család rengeteg kritikákat kap a szurkolóktól, akik szerint az amerikaiak nem szentelnek elég figyelmet a klubnak, különösen az Old Traffordnak, amely legutolsó nagyobb léptékű felújítására 13 évvel ezelőtt került sor.

 

2005-ös hatalomrakerülésük óta az olyan klubok, mint a Juventus, az Arsenal és a Tottenham is vadiúj, korszerű stadionba költöztek - és bár az Old Trafford modernizációjának szükségességét elismeri, Woodward szerint a stadion eredeti auráját meg kell őrizniük.

 

"Nagy felülvizsgálati folyamatban vagyunk, hogy hol tartunk és mit kell tennünk" - kezdte Woodward a United We Stand szurkolói magazinnak.

 

"Áttekintjük a [carringtoni] edzőkomplexum, a The Cliff, az Old Trafford és Littleton Road helyzetét is."

 

 

"A stadion szempontjából az a célunk, hogy biztonságos, teltházas és hangos legyen. Több székkel a harmadik szempontra hatással tudunk lenni, de a megfelelő módon kell eljárnunk."

 

"Jelenleg nincs tervben a stadion befogadóképességének bővítése, de ezzel nem azt mondom, hogy hosszútávon nem történhet meg. Ha teljesen megváltoztatjuk [a stadiont], azzal a benne tartózkodás érzete megváltozhat."

 

"Olyan beruházási tervben gondolkodunk, amellyel fenntartható az Old Trafford egyedisége és különlegessége. A United vagy az Old Trafford egyedi varázsához és vonzerejéhez hozzátartozik az is, hogy a stadion 1910-ben épült."

 

"Erre az az elképzelésünk, hogy nem szabad radikálisan megváltoztatnunk a kinézetét és a hozzá kapcsolódó érzetet. Az lenne a tökéletes megoldás számunkra, ha úgy sikerülne megújítanunk, felfrissítenünk és modernizálnunk az Old Traffordot, hogy közben ugyanaz az érzésünk marad meg benne tartózkodva, mint eddig."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!