Rashford: Képesek lehetünk fordítani

Marcus Rashford hisz benne, hogy a Manchester United képes lehet megfordítani a Manchester City elleni Ligakupa párharcot, annak ellenére, hogy kedden este csalódást keltő eredményt értek el az elődöntők Old Traffordon rendezett első felvonásán.


A Kékek nagy erőket mozgósítottak az első játékrészben és három gólos előny birtokában vonulhattak szünetre.

 

Rashford egy bizakodásra okot adó szépítőgólt szerzett a 70. percben és úgy érzi, a Vörös Ördögöknek muszáj lesz hittel nekivágniuk a három hét múlva esedékes visszavágónak.

 

Amikor arról kérdezték, hogy követendő példa lehet-e számukra az előző szezonban a Paris Saint-Germain ellen produkált feltámadásuk, Marcus így felelt:

"Ez egy másik mérkőzés lesz, másik játékosok ellenében, de amit Párizsban találtunk magunkban, azt újra elő kell keresnünk."

 

"Oda kell mennünk, gólokat kell szereznünk és meg kell nyernünk a mérkőzést. Szerintem képesek vagyunk erre. De most előbb koncentráljunk a Norwich elleni szombati bajnoki mérkőzésünkre. Remélhetőleg sikerül majd magunk mögött hagynunk ezt az eredményt és visszatudjuk hozni a pozitivitást a csapatba."

 

Bár az eredmény tekintetében egy pocsék estén vannak túl, Rashford elismerte, hogy "szép" dolog volt számára pályafutása során először csapatkapitányként kivezetnie társait a pályára.

 

 

"Természetesen ez egy nagyszerű érzés, de a legvégén csak az eredmény számít, mi pedig nem tudtunk nyerni" - tette hozzá.

 

"Most már a következő mérkőzésünkre tekintünk előre, ezt már magunk mögött kell hagynunk és csak a jövőre szabad koncentrálnunk."

 

Daniel Farke és a Kanárik szombati látogatása során újabb mérföldkőhöz érhet el majd a 22 éves saját nevelésű játékos.

 

A kedd esti vereség Rashford 199. tétmérkőzése volt manchesteri színekben, a következő mérkőzéssel pedig ő lenne a klub történetének 100. játékosa, aki legalább 200 mérkőzésen szolgálta a Unitedet, ő azonban ennek nem igazán tulajdonít nagy jelentőséget

 

"Hogy őszinte legyek, a mérkőzések csak egyre-másra jönnek. Az ember észre sem veszi, hogy a számok csak így repkednek."

 

"A következő lesz a 200. meccsem, amely mindenképpen egy jó estét fog okozni nekem. Egyértelműen büszke pillanat lesz számomra 200. alkalommal is a felnőtt csapatban szerepelni."

 

"Ugyanakkor, ha nem sikerül megszereznünk a három pontot, akkor nem fog érni semmit se. Biztosra kell mennünk azt illetően, hogy megnyerjük a mérkőzést és pozitív teljesítményt nyújtunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!