Bruno Fernandes karnyújtásnyira a Unitedtől - sajtóhírek

A legfrissebb értesülések szerint a portugál középpályás nagyon közel van ahhoz, hogy a Manchester United játékosa legyen.


A Sporting szombaton 3-1-es győzelmet aratott a Vitoria Setubal elleni mérkőzésen, melyen Bruno Fernandes is pályára lépett - ráadásul két gólt is szerzett.

 

Néhány (főként portugál) hírforrás szerint ez volt a csapatkapitány utolsó mérkőzése a portugál csapatnál, hiszen nagyon közel van ahhoz, hogy az Old Traffordra költözzön.

 

A Record értesülései arról számoltak be, hogy a United küldöttei a stadionban figyelték meg a játékos szombati teljesítményét. A hírportál szerint a Vörös Ördögök 60 millió euróért szerzik meg a játékost, amelyhez még egy 10 milliós bónusz is párosulhat.

 

A portugál O Jogo szintén hasonló fejleményekről számolt be az üggyel kapcsolatban.

 

 

Az A Bola nevű lap úgy tudja, hogy a United nagyon közel van a játékos megszerzéséhez. Tudomásuk szerint az összeg 70 millió euró körül mozog, és a Sporting nem szeretne játékost cserébe az Old Traffordról, csupán pénzt. Továbbá azt is hozzátették, hogy a Tottenham is szerette volna korábban megszerezni a játékost, viszont visszalépett az ügyben.

 

A Correio da Manha már arról számolt be, hogy Bruno Fernandes a jövő hét elején Manchesterbe utazik, ugyanis a tárgyalások pozitív irányba mutatnak. Azt nem szabad elfelejtenünk, hogy az említett lap mindig megpróbál a "többiek előtt járni", tehát lehetnek kétségeink a hitelességet illetően.

 

Ezek mellett a portugál TVI24 szerint az üzlet már megköttetett, csupán azért nem lett hivatalosan is bejelentve szombaton, mert mindkét csapat pályára lépett.


Sport Witness

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!