Bruno Fernandes szeretne a Unitedhez igazolni

A legfrissebb hírek szerint a portugál játékos szeretne a szigetországban játszani.


A Sky Sports az O Jogo főszerkesztőjére, Filipe Diasra hivatkozva azt állítja, hogy a Manchester United kiszemeltje, Bruno Fernandes szívesen játszana az Old Traffordon.

 

Az üzletbe Marcos Rojót is bevonhatják a felek, aki visszatérhet egykori csapatához.

 

A hírek arról is beszámolnak, hogy a Sporting elnöke, Frederico Varanda és a klub igazgatója, Hugo Viana az elmúlt héten az Egyesült Királyságban jártak, hogy egyeztessék a szerződés részleteit.

 

 

A Sky Sports egyébként arról is értesült, hogy a United hajlandó megválni Marcos Rojótól, aki az elmúlt nyáron közel volt ahhoz, hogy az Evertonnál kössön ki.

 

A 29 éves védő 2014-ben érkezett az Old Traffordra a Sportingtól.

 

A portugál klub egyébként hajlandó arra is, hogy Rojón kívül más játékost kapjon a Unitedtől Fernandesért cserébe, amennyiben az argentin szerepelne Ole Gunnar Solskjaer jövőbeli terveiben.

 

 

Fernandes egyébként szombaton duplázott a Setubal ellen, a mérkőzést követően pedig a csapat menedzsere, Silas a következőket mondta arról, hogy január 17-én pályára léphet-e a csapatkapitány a Benfica ellen: "Nem garantálhatok semmit, mivel nem tudom. Bruno egy hatalmas játékos, és minden hozzá hasonló játékosra nagy a kereslet. Nem szeretek erről gondolkodni, viszont, amennyiben távozna, gondoskodnom kell az alternatívákról."

 

"Remélem, hogy nem ez nem történik meg, de kezdhetünk gondolkodni róla."

 

A hírek szerint a Sporting egy 60 millió font körüli összegért válna meg a remekül teljesítő középpályástól.

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!