Kútba eshet Young Interbe igazolása?

Kétségessé vált Ashley Young Milánóba költözése, ugyanis a Sky Italia szerint az Internazionale és az AS Roma közel állnak ahhoz, hogy egy csereüzlet keretében Matteo Politano és Leonardo Spinazzola csapatot váltsanak.


A rómaiak azt követően kényszerültek az átigazolási piacon való ténykedésre, hogy a Juventus elleni 2-1-es bajnoki vereségük alkalmával középpályásuk, Nicolo Zaniolo elülső keresztszalag szakadást szenvedett vasárnap este, helyére pedig az Inter szélsőjét, Politanot nézték ki.

 

Az Inter már egy ideje baloldali védő után kutat és tárgyalásban álltak a Manchester United csapatkapitánya, Ashley Young megszerzését illetően, aki a Serie A-ba igazolás reményében visszautasította a klub nemrég tett egy éves szerződéshosszabbítási ajánlatát.

 

 

A 34 éves egykori angol válogatott játékos jelenleg érvényes szerződése a nyár folyamán lejár az Old Traffordon, az egyelőre azonban nem egyértelmű, hogy a Unitednél engedélyezik számára már a januári váltást.

 

Mindazonáltal a milánói alakulat most a Roma játékosa, Spinazzola felé mutat érdeklődést és amennyiben a csereügylet sikert hoz, úgy Youngra már nem lesz szükségük a továbbiakban.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!