Távoli álláspontok, folytatódó tárgyalások Fernandes-ügyben

A Manchester United tárgyalásban áll a Sporting Lisszabonnal középpályásuk, Bruno Fernandes leigazolásáról - a két klub álláspontja azonban továbbra is eléggé távol van a játékos értékét illetően.


Bár a Vörös Ördögök körülnéztek más lehetőségeket illetően is középpályájuk kreatív oldalának erősítésére, jelenleg a portugál válogatott Fernandes az egyetlen játékos, akinek kapcsán potenciális átigazolásról tárgyalnak.

 

Hétfőn a Sky Sports értesülései alapján mi is hírt adtunk róla, hogy maga a játékos csatlakozni szeretne Ole Gunnar Solskjaer keretéhez.

 

Portugál hírforrások szerint a Sporting 60 millió fontért engedné el egyik legjobbját, plusz Marcos Rojo-t is kérnék cserébe.

 

A Sky Sports News informátorai révén úgy tudja, a Unitednél készen állnak Rojo januári elengedésére, de a Sporting szeretne más potenciális érkezőkről is egyeztetni, amennyiben Rojo a manchesteri maradás mellett döntene.

 

 

A United az előző szezon során szinte végig figyelte Fernandes játékát és a nyár folyamán egyik kiemelt célpontjuk volt, végül majdnem a Tottenham játékosa lett, akikkel végül mégsem kötött megállapodást a Sporting.

 

Fernandes múlt pénteken részese volt a Sporting 3-1-es, Setubal elleni győzelmének, amelyet követően újságírók arról kérdezték edzőjét, Silast, hogy egy héttel később, a Benfica elleni városi derbin számíthat-e majd csapata egyik legjobbjára.

 

"Nem garantálhatok semmit, mivel nem tudom. Bruno egy hatalmas játékos, és minden hozzá hasonló játékosra nagy a kereslet. Nem szeretek erről gondolkodni, viszont, amennyiben távozna, gondoskodnom kell az alternatívákról" - kezdte válaszát.

 

"Remélem, hogy nem ez nem történik meg, de kezdhetünk gondolkodni róla."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!