Cavani érkezhet a támadósorba

A PSG támadójával pótolhatja a hosszabb időre kidőlt Marcus Rashfordot a Manchester United.


A legfrissebb angol értesülések szerint a Vörös Ördögök szeretnék megszerezni Edinson Cavanit, aki kérelmezte a távozását a francia csapatnál - ezt az ügynöke és a klub igazgatója is megerősítette.

 

A 32 éves támadó sokáig az Atletico Madriddal tárgyalt, viszont a hírek arról számoltak be, hogy elakadtak a tárgyalások.

 

A Sky Sports pedig a MEN-re hivatkozva azt írta, hogy az uruguayi játékos hajlandó lenne az Old Traffordra költözni.

 

A PSG egy 25 millió font körüli összeget szeretne kapni Cavaniért, akinek a szerződése a nyáron lejár, tehát a franciák semmiképp sem szeretnék kölcsönbe adni őt.

 

 

Ole Gunnar Solskjaer a Liverpool elleni vereséget követően elmondta, hogy Rashford sérülése miatt a United kénytelen új opciók után nézni a piacon, már ami a támadósort illeti.

 

A párizsiak menedzsere, Thomas Tuchel pedig a legutóbbi meccset követően a következőképpen beszélt a fennálló helyzetről: "Nem hiszem, hogy Edinson Cavani itt lesz még februárban is."

 

Nem sokkal az eset után a PSG igazgatója, Leonardo megerősítette, hogy a játékos kérte a távozását. Az igazgató a következőket mondta: "Reméljük, hogy maradni fog a klubnál, viszont a mai napon [vasárnap] az elengedését kérte tőlünk. Meg fogjuk vizsgálni a helyzetet. Volt egy ajánlatunk az Atletico Madridtól, de ez az ajánlat nem volt egyensúlyban a játékos értékével."

 

Cavaniban egyébként azért merülhetett fel a távozás lehetősége, mivel Mauro Icardi érkezése után nem igazán kap állandó játéklehetőséget a franciáknál.


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!