Bailly hálás a bizalomért

Eric Bailly eltökélt, hogy meghálálja klubja belé vetett bizalmát miután szerződést hosszabbítottak vele sérülése alatt.


A 25 éves játékos térdsérüléséből felépülve tért vissza és a Liverpool, a Burnley valamint a Tranmere Rovers elleni mérkőzéseken már a cserepadon foglalt helyet. Eric az U23-as csapatban már pályára is lépett a Newcastle ellen és keményen dolgozik, hogy ismét legjobb formáját mutathassa.

 

"A klub megmutatta, hogy hisz és bízik bennem" - mondta a játékos az MUTV-nek adott interjújában.

 

"Ennek a legkomolyabb jele az volt, hogy ezalatt az idő alatt meghosszabbították a szerződésemet."

 

"Hálás vagyok a belém vetett bizalomért és készen állok arra, hogy visszatérjek a csapatba és megmutassam mire is vagyok képes és, hogy együtt újra trófeákat nyerjünk."

 

"Rengeteg mérkőzés vár még ránk, több sorozatban is érdekeltek vagyunk és azon dolgozunk az edzéseken, hogy egy erős és egységes csapattá váljunk a szezon végére."

 

Bailly úgy érzi, hogy készen áll a játékra, bár a Tranmere elleni mérkőzésen a pálya állapota miatt még nem kockáztatták meg a játékát azonban ma este a City ellen már részt vehet a visszavágón.

 

"Mindig motivált voltam. A sérülés előtt és alatt is" - tette hozzá. "Az előző év rendkívül nehéz volt számomra, de ez már a múlt és itt az ideje, hogy megmutassam mire vagyok képes. Egészséges vagyok, jól érzem magam és bízom a mihamarabbi pályára lépésemben. Ez egy rendkívül fontos év lesz."

 

 

"A Tranmere elleni körülményeket figyelembe véve nem lett volna helyes döntés, hogy azon a mérkőzésen térjek vissza a pályára. De örültem, hogy a csapattal lehetek, hogy láthattam őket győzni és közben arra koncentrálok, hogy velük lehessek én is."

 

Az elefántcsontparti játékos a tartalékok közti mérkőzésén majdnem gólt is szerzett. Bízik benne, hogy hamarosan követheti védőtársait (Maguire és Dalot) a gólszerzésben.

 

"Nos ez csak a mérkőzés egy pillanata volt" - mondta. "A fontos az volt, hogy végig tudjam játszani a mérkőzést, erre koncentráltam. Harry és Diogo találatai azt jelentik számunkra, hogy a csapat egységes és tele van önbizalommal. Ez nagyon sokat jelent számomra is a visszatéréshez."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!