Joshua Kingért újra ajánlatot tehet a United

A Manchester United másodszorra is ajánlatot tehet a Bournemouth csatára, Joshua King megszerzéséért, miután az első próbálkozásukat elutasították.


A Vörös Ördögök mindenképpen szeretnének csatárral erősíteni a téli átigazolási időszak ma éjféli zárása előtt és úgy tudni, hogy Ole Gunnar Solskjaer honfitársát, a válogatott Joshua Kinget nézte ki a sérült Marcus Rashford pótlására.

 

King számára nem lenne ismeretlen a közös munka Solskjaerral, miután a manchesteriek tartalék csapatában már dolgoztak együtt, de a felnőtt csapatba ezt követően nem tudta beverekedni magát.

 

 

A Bournemouth részéről azért utasították vissza a United ajánlatát, mert kulcsfontosságúnak érzik Kinget a kiesés ellen vívandó harcukban, de a Sky Sports munkatársa, James Cooper szerint másodszorra is megpróbálkozhatnak az Old Traffordra csábítani a támadót.

 

"Ő egy olyan játékos, akiről a Manchester Unitednél rengeteg mindent tudnak - az akadémiájukon nevelkedett. Solskjaer is jól ismeri őt. Nem lennék meglepve, ha a United újra próbálkozna a megszerzésével. Ő egyértelműen egy olyan név, akinek a megszerzésében több ráció van, mint Salomon Rondonban vagy Willian Joséban."

 

A 28 éves játékos alapemberré vált az évek során a Bournemouth-ban, akik színeiben 151 mérkőzésen 45 gólt szerzett eddig.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!