Manchester United 0-0 Wolverhampton Wanderers

A United megint nem tudott közelebb kerülni a Chelsea-hez, hiszen képtelen volt legyőzni a Wolverhamptont.


Jobban kezdte a találkozót a Wolves, részben amiatt is, hogy a United játékosai nagyon pontatlanul, sok hibával játszottak az elején. Az új szerzemény, Bruno Fernandes nem sokszor jutott labdához, de nem is sokszor járt a labda a vendégek térfelén.

 

Négy Wolverhampton helyzet után a 18. perc hozta meg az első manchesteri lövést, Mata beadását a védelem röviden lőtte ki, Pereira érkezett és 17 méterről lőtt, de nem talált kaput.

 

Egy szöglet után Doherty fejese hullott a kapu felé, De Gea azonban kiöklözte azt.

 

A 23. percben egy kontrát vitt végig a Wolves, ám a beadást Lindelöf kivágta a kapu előteréből - nagy mentés volt a svédtől.

 

Két perccel később Maguire szedett össze egy tisztázást, előretört és talán eszébe jutott, mit is tett a Tranmere ellen, ezúttal is tüzelt, de csúnyán kapu mellé szállt a játékszer.

 

A 33. percben Fernandes próbálkozott 24 méterről, 1 métert tévedett.

 

Bő fél órányi játék után elmondható volt, hogy a United szélei nagyon halottak voltak. James alig volt játékban, a bal oldalon inkább Shaw-ra lehetett mondani, hogy támadásban mutatott valamit, de a bekk sem tudta megváltani a világot.

 

A 35. percben Traore került lövőpozícióba, bombaerős próbálkozása azonban elkerülte a kaput, még ha nem is sokkal ment mellé.

 

Öt perc telt el, mikor Shaw lapos centerezése gurult vissza a tizenhatosra, Fernandes lőtt, de Patricio fogta, akárcsak a következő percben történt próbálkozását. A portugálok csatáját egyelőre a vendégek kapusa nyerte.

 

Ez eddig kevés volt a hazaiaktól, a Wolves jól kézben tartotta a találkozót, Martialék semmit nem tudtak csinálni az olykor túl keményen játszó vendégekkel szemben.

 

A szünet után is a vendégek tűntek lendületesebbnek és veszélyesebbnek, Jota előtt óriási lehetőség adódott, miután Lindelöf mellett elsuhant, de végül Maguire beérte őt és szerelte.

 

Az 58. percben remek helyről végzett el szabadrúgást Fernandes, a labda jól szállt a kapu felé, de Rui Patricio könnyen fogta a jobb felsőbe tartó labdát.

 

 

A 60. percben Wan-Bissaka indult előre, Matához passzolt, aki nagyszerűen fordult és lőtt, de a játékszer 30-40 centire a kapufa mellett hagyta el a játékteret.

 

Traore rohant előre, Jimenezhez passzolt, aki éles szögből lőtt, De Gea szögletre tudta ütni a közeli lövést.

 

Pereira elé pattant szerencsésen Shaw átadása, lövését azonban fogta Patricio.

 

A 78. percben Greenwood átlövése pattant meg két védőn is, azonban Patricio még vissza tudott érni, így nem lett öngól az esetből.

 

Öt perc volt hátra a rendes játékidőből, a Wolves remekül passzolt a United térfelén, Doherty kapott hatalmas átadást, de az utolsó pillanatban Maguire nagyot mentett.

 

Fred szabadrúgása után Greenwood elől mentettek a védők szögletre.

 

Az utolsó másodpercekben Wan-Bissaka rohant el a szélen, beadása középre szállt, érkezett Dalot, aki 6 méterről fejelt, de centiket tévedett, így ő sem talált a kapuba.

 

Nem született gól a találkozón, ami talán nem meglepő, hiszen jelenleg nem nagyon látni a csapatban olyan játékost, aki képes lenne komolyabb ellenfél ellen betalálni.

 

 

Premier League, 25. forduló
Manchester United 0-0 Wolverhampton Wanderers
Old Trafford

 

Vezette: Paul Tierney

 

United: De Gea, Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw, Fred, Pereira(Greenwood 73.), James(Dalot 88.), Fernandes, Mata(Lingard 88.), Martial
Nem használt cserék: Romero, Jones, Williams, Chong

 

Wolves: Patricio, Doherty, Boly, Coady, Saiss, Jonny, Moutinho, Neves, Traore(Podence 76.), Jimenez(Dendoncker 91.), Jota(Neto 70.)
Nem használt cserék: Ruddy, Gibbs-White, Jordao, Kilman

 

Gólszerző: -

 

Sárga lap: Fernandes, Lindelöf, Shaw illetve Neves, Moutinho
 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!