Solskjaer reakciója a Wolves elleni döntetlenre

Ole Gunnar Solskjaer elismerte, a téli szünet ideális pillanatban érkezik a Manchester United számára, amely szombaton este gól nélküli döntetlent ért el hazai pályán a Wolves ellen.


Eleget tettünk a győzelem érdekében?

"A pályakarbantartók arrébb rakták a kaput egy fél méterrel, ebben biztos vagyok! Közel álltunk a gólszerzéshez a második félidőben. Azt gondolom, hogy domináltunk, elég jól irányítottunk, de ezt azért teljesen nem lehet kijelenteni olyankor, amikor a hihetetlen sebességüknek köszönhetően lekontráztak minket vagy amikor veszélyesek voltak pontrúgásból. 65 százalékban birtokoltuk a labdát és nem kaptunk gólt - két hét alatt harmadszor játszottunk ellenük és egyszer se tudtak betalálni nekünk. Mi is csak egyszer tudtunk eredményesek lenni, de ők egy olyan csapat, amelyet nagyon nehéz feltörni."

 

Dalot közel volt a kései győztesgólhoz

"Szerintem ő is azt hitte, hogy gólt szerzett. Remekül futott be a tizenhatoson belülre, Aaron [Wan-Bissaka] pedig kiválóan hozta fel a labdát a szélen, majd adta be. De ahhoz nem tettünk eleget, hogy megnyerjük a mérkőzést, úgyhogy a 0-0 egy igazságos eredmény, még akkor is, ha labdabirtoklásban mi domináltunk."

 

A Vörös Ördögök készen állnak a téli szünetre

"Az elmúlt két hónapban kilenc-kilenc mérkőzésünk volt. 18 mérkőzés december és január folyamán, néhány játékosunk pedig szinte az összes percet a pályán töltötte ezek során. A hozzáállás, a karakter és az erőnlét tökéletes volt részükről, de mentálisan elfáradtak, úgyhogy ez a szünet a legjobbkor jön. A Wolvesnak volt egy 10 napos pihenője ez előtt a meccs előtt, úgyhogy ebből a szempontból előnyben voltak hozzánk képest, de azt gondolom, hogy a fiúk most sem vallottak szégyent."

 

 

Fernandes lenyűgöző debütálása

"Bruno egy klasszis játékos. Ez volt az első meccse. Az első félidőben mindenki a lábához kapta a labdát, Bruno pedig egy olyan játékos, aki ha oda kapja, akkor azt akarja, hogy az előtte lévő játékosok mozgásba lendüljenek, de ez nem így történt. Olyan képességeket csillogtatott meg, amelyeket később még nagyobb élvezettel fogunk majd nézni. Öt lövéssel próbálkozott, néhányszor eltalálta a kaput is, közel került a gólszerzéshez is és nagyszerű meglátásai voltak. Ha megismeri a csapattársait, akkor ő egy top játékosunk lesz."

 

Előre tekintve

"A következő mérkőzésre [Chelsea ellen], bárki ellen is játszanánk, már nagyon nagy izgalommal tekintünk előre. Természetesen nem gondolhatunk másra, mint a saját teljesítményünkre, a fejlődésre, bizonyos játékosok szünet utáni visszatérésére, az energiánk visszanyerésére és a fejben való pihenésre. Minden héten voltak hétközi meccseink. Abban reménykedünk, hogy messzire jutunk az európai kupaporondon és az FA-kupában is, ez nem is lehet kérdés. Ehhez több játékosra számíthatunk majd, ugyanis néhányan majd visszatérhetnek sérülésükből, emellett pedig igazoltunk is, szóval már várom a folytatást."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!