Jamest lenyűgözte Bruno Fernandes

Daniel James kijelentette, a Manchester United újdonsült téli igazolása, Bruno Fernandes már most beilleszkedett a csapatba és máris lenyűgözte csapattársait.


A portugál középpályás öt és fél éves szerződés keretében igazolt az Old Traffordra azt követően, hogy a manchesterieknek sikerült megállapodniuk egy minden feltétel teljesülése esetén 68 millió fontra rúgó ügyletről a Sporting Lisszabonnal.

 

A 25 éves játékos a Wolves elleni gól nélküli bajnokin be is mutatkozhatott új klubjában, James szerint pedig "azonnal érződött jelenléte a mérkőzésen" és "megmutatta mire képes".

 

"Nagyszerűen sikerült a beilleszkedése" - kezdte James a MUTV-nek, amikor új csapattársáról kérdezték.

 

"Tudom, hogy elég sokan beszélik az anyanyelvét a keretünkből, emellett pedig ő is nagyszerűen beszél angolul."

 

"Szóval szerintem ahogy bekerült a csapatba, azonnal nyomot hagyott a játékunkon és már a debütálása alkalmával megmutatta mire képes."

 

"Nagyszerű volt, ahogyan bejátszotta a labdákat az ellenfél védelme mögé és ha kialakul az összhang, akkor szerintem még nagyszerűbb játékosunk lesz."

 

 

A jelenleg is zajló téli szünetet követően a Manchester United - amely csak a 8. helyen áll a bajnokságban - a Chelsea együtteséhez látogat majd.

 

A Vörös Ördögök továbbra is állnak az Európa-ligában és az FA-kupában, James pedig azt tűzte ki célul saját maga és a csapat számára, hogy mostantól a szezon végéig legalább egy trófeát megnyerjenek.

 

"Igen, ez rendkívül sokat segítene" - tette hozzá a walesi szélső.

 

"Ezért vagyok ennél a klubnál, hogy trófeákat nyerjünk, nekünk pedig mindkét sorozatban nagy esélyünk van erre."

 

"Természetesen nem szabad megfeledkeznünk a Premier League-ről és a Chelsea elleni rangadóról sem, de utána csütörtökön folytatódik az Európa-liga, úgyhogy mindkét meccsen emelt fejjel kell szerepelnünk."


Metro

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!